(Poistunut julkaisusta)

Edustaja Kainuuseen
LähiTapiola-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Tehtävän kuvaus

Haemme LähiTapiola Kainuu-Koillismaalle yrittäjäsuhteista edustajaa huolehtimaan asiakkaidemme hyvinvoinnista, elämänturvasta ja vakuutustarpeiden täyttämisestä. Tehtävänäsi on uusien kotitalousasiakkaiden hankkiminen ja säännöllinen yhteydenpito nykyisiin asiakkaisiin. Asiakaskohtaamiset tapahtuvat monikanavaisesti niin kasvotusten, puhelimitse kuin verkossakin. Työsi on itsenäistä ja vaativaa, mutta myös palkitsevaa. Saat valmiin liikeidean ja mahdollisuuden yrittää ilman alkupääomaa ja suurempaa riskiä.

Työhösi sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).

Odotamme sinulta

Edustajana menestyminen edellyttää aktiivista myyntiotetta ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on halua, rohkeutta ja intoa tuloksen tekemiseen, hyvä paineensietokyky ja hyvät vuorovaikutustaidot. Työskentelet tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää auton käyttöä.

Tarjoamme

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan yhdessä finanssialan vetovoimaisimmista työpaikoista ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kotimaisen finanssialan tulevaisuutta. Tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet, perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään sekä tuloksiin sidotun palkkion. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.

Lisätietoja antaa

Myyntijohtaja Samuli Savola, puh. 040 831 9489

Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella 31.8.2018 mennessä.