(Poistunut julkaisusta)

Edustaja finanssi- ja vakuutusalalle
LähiTapiola Loimi-Häme

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme LähiTapiola Loimi-Hämeeseen Hämeenlinnan Prisman toimistolle edustajaa elämänturvaajaksi.

Tehtävänäsi on uusien kotitalousasiakkaiden hankkiminen ja säännöllinen yhteydenpito nykyisiin asiakkaisiin.
Työsi vaatii tiimipelaajan taitoja mutta on myös itsenäistä ja vapaata. Sinulla on loisto mahdollisuus menestyä.

Työ on yrittäjäsuhteinen. Saat valmiin liikeidean ja mahdollisuuden yrittää ilman suurempaa riskiä. Yrittäjyys antaa myös vapauden toimia oman kalenterisi mukaan. Odotamme kuitenkin että kalenterisi mahdollistaa 100% panostuksen niin että saavutat ja jopa ylität sinulle asetetut tavoitteet.

Palkkiosi on tuloksiin sidottu. Vaatimustasomme on korkea ja toivottavasti niin on sinunkin.

 

Odotamme sinun olevan ihmisten kanssa parhaimmillasi. Kontaktien hakeminen ei saa olla sinulle menestyksen este. Viihdyt puhelimessa. Työ ei ole puhelimessa myyntiä mutta pidämme aktiivisesti yhteyttä nykyisiin asiakkaisiin sekä hankimme uusia kontakteja.  

Annamme työn alussa tukea niin ettet jää yksin ja niin että osaat jatkossa toimia itsenäisesti. Oman työn organisointi on menestyksesi kannalta tärkeää. Aiempi kokemus vakuutusalalta ei ole välttämätön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan yhdessä finanssialan vetovoimaisimmista työpaikoista ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kotimaisen finanssialan tulevaisuutta. Saat myyntisalkkuusi alan parhaat tuotteet ja palvelut. Perehdytämme sinut ja saat koulutuksen tuotteisiin sekä tehtäviisi. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.

 

Aiempi kokemus pankki- tai vakuutusalasta ei ole välttämätön. Tarvitset työsi hoitamiseen oman auton.   

 Lisätietoja tehtävään antaa Petteri Salminen, 050 500 0001 tai petteri.salminen@lahitapiola.fi

Haethan tehtävää 23.8.2018 mennessä hakulomakkeella osoitteessa https://www.recright.com/careers/fi/lahitapiola/edustaja-lahitapiolaan-5b62aff42954ea0001a7c3e2