(Poistunut julkaisusta)

Edustaja finanssi- ja vakuutusalalle
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Haemme LähiTapiola Pohjoiseen

edustajaa elämänturvaajaksi  

Ylivieskan ja Kalajoen alueelle. Tehtävä on yrittäjäsuhteinen ja tehtävänäsi on uusien kotitalousasiakkaiden hankkiminen ja säännöllinen yhteydenpito nykyisiin asiakkaisiin. Työsi on itsenäistä ja vaativaa, mutta myös palkitsevaa. Saat valmiin liikeidean ja mahdollisuuden yrittää ilman alkupääomaa ja suurempaa riskiä.

Odotamme sinun olevan myyntihenkinen, osaat toimia itsenäisesti ja organisoida työsi ja lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Aiempi kokemus pankki- tai vakuutusalasta ei ole välttämätön.   

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan yhdessä finanssialan vetovoimaisimmista työpaikoista ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kotimaisen finanssialan tulevaisuutta. Tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet, perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin sekä tuloksiin sidotun palkkion. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.   

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Hannu Ikonen puh. 050 567 8614 tai hannu.ikonen@lahitapiola.fi 

Katso alla olevan linkin takaa työpaikkailmoitus, sekä video siitä, mitä edustajan työ elämänturvaajana on.

Haethan tehtävää 15.8.2018 mennessä hakulomakkeella osoitteessa https://www.recright.com/careers/fi/lahitapiola/edustaja-yrittajasuhteinen-5b3f1bb003befb0001f0412d