Edunvalvontapäällikkö
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville? 

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme Edunvalvontapäällikköä.

Edunvalvontatiimimme tehtävänä on Helenin kilpailukyvyn vahvistaminen tavoitteellisen maineenhallinnan ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen avulla. Tehtäviisi kuuluvat vastuullisuustyön kehittäminen koko Helen-konsernissa sekä energia-alaa koskevan lainsäädännön seuranta ja siihen vaikuttaminen Suomessa sekä EU:ssa. Roolissasi autat meitä ennakoimaan tulevaa seuraamalla aktiivisesti poliittisen kentän ajankohtaisia asioita sekä analysoimalla päätösten vaikutuksia.

Sinulla on jo kokemusta edunvalvonnallisista tehtävistä ja ymmärrät, mitä edunvalvonta yritykselle tarkoittaa. Sinulla on poliittisen kentän tuntemusta ja verkostoidut luontevasti. Tulet olemaan tekemisissä eri sidosryhmien kanssa, joten viestinnälliset taidot ovat roolissasi erittäin tärkeitä. Energia-alan ja/tai ilmastokeskustelun syvällinen ymmärtäminen katsotaan ehdottomasti eduksesi. Onhan sinulla myös rooliin soveltuva koulutus.

Toivomme sinusta meille asiantuntevaa, liiketoimintalähtöistä, yhteistyötaitoista ja ennakointikykyistä kollegaa. Takaamme sinulle mielenkiintoisen roolin ja mahdollisuuden vaikuttaa konkreettisesti puhtaampaan tulevaisuuteen. 

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 24.11.2020 mennessä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400445
  • Tehtäväalue: Media/viestintä
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maiju Westergren (etunimi.sukunimi (a) helen.fi)
  • Sijainti: Helsinki