(Poistunut julkaisusta)

Edunvalvontapäällikkö
Turun kauppakamari

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Etsimme asiantuntevaan joukkoomme, Sinua

EDUNVALVONTAPÄÄLLIKKÖ

Työskentelet edunvalvonnan ja vaikuttamisen parissa ja olet osaltasi varmistamassa parasta mahdollista toimintaympäristöä varsinaissuomalaisille yrityksille. Tapaat jäseniämme ja kuuntelet näkemyksiä yritysten toimintaedellytysten kehittämiseen liittyen. Saat vetovastuuta valiokuntatyöskentelystä ja kauppakamarin kansainvälistymispalveluista sekä muita vastuualueita oman kiinnostuksesi ja taustasi mukaan. Yhteistyössä kollegoittesi kanssa edistät elinkeinoelämän ja viranomaisten välistä yhteistoimintaa.

Toivomme sinulta korkeakoulututkintoa sekä jo muutaman vuoden kokemusta yritystoiminnasta ja elinkeinoelämästä, aikaisempi kokemus edunvalvonnasta katsotaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi, ruotsin kielen taito on myös hyödyksi. Persoonana olet toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen.

Työskentelet itsenäisesti ja yhteistyöhön hakeutuen. Sinulla on kokemusta aineistojen kirjallisesta tuottamisesta; erilaiset artikkelit, selvitykset, blogit ja esitykset ovat osa työtäsi. Olet kiinnostunut kansainvälistymisestä ja olet perehtynyt siihen joko opinnoissasi tai työkokemuksesi kautta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän osaavassa ja arvostetussa organisaatiossa, mukavan työyhteisön tuen sekä hyvät henkilöstöedut. Pääset näkemään varsinaissuomalaista elinkeinoelämää aidosti aitiopaikalta, saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä verkostoitua alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola puh. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 11.11.2018 oheisen linkin kautta.