(Poistunut julkaisusta)

Edunvalvonnan suunnittelija
Kansallinen senioriliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018

Kansallinen senioriliitto ry hakee palvelukseensa järjestötyöhön edunvalvonnan suunnittelijaa, jonka tehtäviin kuuluvat etenkin ikääntyneiden suomalaisten talouteen, toimeentuloon, eläkepolitiikkaan, turvallisuuteen, asumiseen, terveyteen ja sosiaaliseen asemaan liittyvät asiat.

Suunnittelija osallistuu erilaisten julkaisujen, artikkeleiden ja kannanottojen laatimiseen, minkä johdosta edellytyksenä on analyyttinen ote ja erinomainen kirjallinen esitystaito.

Aiempi kokemus järjestötoiminnasta, matkustusvalmius ja sujuva suullinen esiintymistaito luetaan eduksi. Hakemamme henkilö palvelee myös liiton jäsenyhdistyksiä, osallistuu koulutustoimintaan sekä hoitaa tarpeen mukaan myös erilaisia järjestö-, kokous- ja toimistorutiineja.

Etsimämme henkilö toimii luontevasti ikääntyneiden parissa ja on oma-aloitteinen. Edellytämme valittavalta henkilöltä Kansallinen senioriliitto ry:n arvojen hyväksymistä. Lisätietoja senioriliitosta löytää sivuiltamme www.senioriliitto.fi

Tarjoamme mukavan työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa Kampissa, sosiaali- ja terveysalan järjestökentän mukaisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut. Toimi on määräaikainen. Toivomme, että valittava henkilö voisi aloittaa tehtävässä mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Matti Niiranen. Hakemus, palkkatoivomus ja mahdolliset kirjoitus/artikkelinäytteet on toimitettava 12.10.2018 mennessä sähköpostitse osoitteella matti.niiranen@senioriliitto.fi