(Poistunut julkaisusta)

Eduhouse Summit 2019
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt! 

Kävitkö ständillämme Eduhouse Summit -tapahtumassa? Kiinnostavatko sinua monipuoliset taloushallinnon tehtävät asiakasyrityksissämme? 

Haemme taloushallinnon osaajia eri mittaisiiin työsuhteisiin useille eri asiakkaillemme. Voit olla kirjanpitäjä, palkanlaskija, controller, ostoreskontranhoitaja, jne, joka on kiinnostunut uusista haasteista ja tehtävistä.

Lähetä meille hakemuksesi järjestelmämme kautta cv:n kera. Mainitse hakemuksessasi millaiset tehtävät sinua kiinnostavat nyt ja tulevaisuudessa. 

Pääset tällä hakemuksella taloushallinnon poolimme ja saat tietoa avoimista kiinnostavista työpaikoista jo ennen kuin avaamme julkisen haun. 

Käymme hakemuksesi läpi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisen esihaastattelun tai avoimen työpaikan tiimoilta.


Lisätietoja

WorkPower 360° tiimin rekrytoija Emilia Järvenpää 044 7455170, emilia.jarvenpaa@workpower.fi