(Poistunut julkaisusta)

Editoiva tuottaja ajankohtaismedioihin
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Tule tekemään vaikuttavaa journalismia: haemme editoivaa ja kirjoittavaa tuottajaa A-lehtien ajankohtaismedioiden toimitukseen

A-lehtien ajankohtaismedioiden toimitus tekee merkittävää journalismia, ja sen brändejä ovat Apu, Image ja Mondo. Etsimme nyt uutisista ja hyvistä tarinoista innostuvaa, näkemyksellistä, luovaa ja rohkeaa editoivaa tuottajaa.

Työssäsi ideoit, tilaat ja editoit juttuja ja kirjoitat myös itse. Ideoit yhdessä muun toimituksen kanssa. Vedät juttupaikkoja ja kirjoitat myös itse niin Apu-lehteen kuin Imageenkin sekä medioiden digitaalisiin kanaviin. Olet kokenut journalisti ja taitava kirjoittaja ja löydät ajankohtaisiin aiheisiin tuoreita ja oivaltavia näkökulmia. Sinulla on hyvät verkostot ja kiinnostut uusista asioista.

Sovit tehtävään, jos innostut uutisista, henkilöjutuista, reportaaseista ja median uusista muodoista. Nautit tiimityöstä, olet hyvä organisoimaan ajankäyttöäsi ja sinulla on kykyä löytää tarinoita, uutisia ja ihmisiä, joilla on sanottavaa. Sytyt merkityksellisistä jutuista ja hyvästä journalismista. Sitoudut medioidemme tehtävään: lukijamme tahtovat viisasta journalismia ja hyvää luettavaa esimerkiksi yhteiskunnallisista ilmiöistä, henkilöistä, kulttuurista ja luonnosta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää uutta luovaa ajankohtaismediaa tiimissä, jossa on osaamista niin printtijournalismista kuin digitaalisista kerronnan muodoista.

Meille on tärkeää yhdessä tekeminen ja isoihin tavoitteisiin sitoutuminen, ja pääset osaksi hauskaa työporukkaa. Tarjoamme henkilöstöllemme vakavaraisen perheyhtiön henkilöstöedut sekä mahdollisuuden saada koulutusta ja oppia uutta. Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa. Työ on vakituinen, ja meininki meillä erittäin hyvä.

Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 11.12. klo 9–10 ja perjantaina 13.12. klo 10–11 päätoimittaja Marja Aarnipuro, puhelin 050 414 4565.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään perjantaina 20.12.2019.