(Poistunut julkaisusta)

Editoiva toimittaja Eevaan ja Voi hyvin -lehteen
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Eeva ja Voi hyvin -lehtien toimitukset hakevat yhteistä, kokenutta henkilö- ja terveysjuttujen kirjoittajaa ja kansiskuuppien löytäjää.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on monipuolista kokemusta naisten- ja terveyslehtien tekemisestä. Tunnet kiinnostusta erityisesti syvälliseen henkilöjournalismiin ja sinulla on siitä vahvat näytöt. Kirjoittajana olet asemasi jo saavuttanut. Omaat myös hyvän kontaktiverkoston ja tiedät kuka kukin on yhtä hyvin kulttuurin, hyvinvoinnin, viihteen kuin politiikan saralla.

Erinomaiset verkko- ja sometaidot ovat välttämättömiä. Uusi digitaalinen tarinankerronta, videontuotanto ja podcastit ovat jo osa toimituksen työtapaa, joten toimittajalta edellytetään osaamista myös niihin. 

Työssäsi tunnet intohimoa myös jutun editointiin, koukuttavan näkökulman löytämiseen ja otsikointiin. Tarvittaessa voit toimia myös toimitussihteerin tai toimituspäällikön sijaisena.

Tarjoamme sinulle työn upeiden, monikanavaisten brändien parissa A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa. Jos tunnet aihepiirit läheisiksi, haluat mukaan uudistuvaan työyhteisöön ja kehittää ammatillista osaamistasi, tule meille töihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 14.1. kello 9.00 - 10.00 päätoimittaja Riitta Nykänen p. 050 414 4632.

Lähetä hakemuksesi, cv ja palkkatoiveesi viimeistään 24.1.2019.

 

Eeva on Suomen suurin ja luetuin naistenlehti. Klassikkobrändin vahvoja aihealueita ovat syvälliset henkilöhaastattelut, selviytymistarinat, ajankohtaiset ja kiinnostavat henkilöt, koti-, ruoka-, muoti-, kauneus- ja terveysaiheet.

Uudistunut Voi hyvin on lehti, joka tukee henkistä kehitystä, pohtii elämäntarkoitusta ja mielenvoimaa, uskoo parantavaan ruokaan ja ihmettelee olemassaolon mysteeriä.