EDI Toimittajayhteyksien palvelupäällikkö
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Primary location:

HELSINKI

Haemme SOK IT Integraatioratkaisut tiimiin EDI Toimittajayhteyksien palvelupäällikköä. Onko tämä sinun mahdollisuutesi?

Mitä tulet meillä tekemään?

Roolisi keskiössä on palveluprosessin omistajuus ja kehittäminen, sekä tiivis yhteistyö niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmiemme kanssa. Toimit hankinnan ja talouden yhteyshenkilönä sähköisiin toimittajayhteyksiin liittyen, ja  osallistut tavarantoimittajien sähköisiin yhteyksiin liittyviin muutoksiin asiantuntijan ominaisuudessa. Lisäksi vastuullasi on hankinnan henkilöiden (AOK/SOK) tiedottaminen ja kouluttaminen sähköisten yhteyksien vaihtoehdoista.

Tavarantoimittajien suuntaan toimit yhteyshenkilönä, joka tiedottaa kotimaisia ja kansainvälisiä tavarantoimittajia konseptistamme sekä neuvottelee näiden kanssa sopivat yhteydet. Vastaat  sähköisten toimittajayhteyksien hallinnasta ja toimittajahallinnan kehittämisestä.

Vastaat palveluprosessien omistajana yhteyksien avaamis-, tuki- ja toimittajahallintaprosessien kehityksestä, sekä toimit työparina sähköisten toimittajayhteyksien kehityspäällikölle. Olet myös yhteyshenkilö muiden prosessien omistajille (esim. tavarantoimittajan ja tuotetietojen perustaminen järjestelmiin).

Millaiseen joukkoon tulet?

Me Integraatioratkaisut-tiimissä näemme itsemme organisaation sisäisenä palvelutiiminä ja mahdollistajana. Emme ole tukifunktio vaan samassa pöydässä istuva kumppani talomme eri osaajille. Meille kuppikuntaisuus ja oman edun tavoittelu on vierasta, sillä päämäärämme ja tavoitteemme ovat meille yhteisiä samalla kun yksilölliset vastuut ovat selkeitä. Ratkomme ainutlaatuisia haasteita, joten ymmärrämme, että emme voi rakastua omiin ensimmäisiin ideoihimme tai tanssia aina ruusuilla.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Tulet työskentelemään yhteisöön, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset heti mukaan toimittajayhteistyöhömme ja toimintamme kehittämiseen. Käyttämämme teknologiat ovat vähintäänkin ajan tasalla, ja monessa asiassa meitä voisi sanoa jopa edelläkävijöiksi. Tukena työssämme on toimittajakumppaniemme paras osaaminen sekä talomme omat konkarit.

Työskentelet laajojen kokonaisuuksien kanssa.  Mittaluokkamme on Suomessa uniikki ja samaa voi sanoa ratkaisuistammekin. Tehtävässäsi saat laajan katsauksen niin omaan organisaatiomme kuin toimittajiemme ratkaisuihin ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi mielenkiintoisessa ympäristössä.

Lisäksi tarjoamme Suomen parhaat henkilöstöedut.

Oletko etsimämme osaaja?

Tämä tehtävä on mielestämme oiva osaajalle, jolla on kokemusta palveluprosessien kehittämisestä, hankinnan prosesseista, EDI-yhteyksistä ja ymmärrystä verkkolaskuprosesseista. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tervetuloa mukaan!

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 10.3.2021 mennessä. Käymme läpi hakemuksia ja tapaamme kiinnostavia osaajia jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viimeiseen hakupäivään asti.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Iiris Urtela juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten tiistaina 23.2.2021 klo 13-14, torstaina 4.3.2021 klo 13-14 ja maanantaina 8.3.2021 klo 13-14 numerosta 0107 682 270. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen iiris.urtela@sok.fi.

#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426470
  • Tehtäväalue: IT, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki