(Poistunut julkaisusta)

Ecosystems architect
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme Espooseen tai Joensuuhun

Ecosystems architectia

Tuoteomistajana digitaalisten ekosysteemien ja identifioinnin ratkaisuissa tehtäväsi on olla tuotteisiimme liittyvien tietojärjestelmäalustojen omistaja, joka vastaa alustojen elinkaaresta, pitkän aikavälin roadmapista sekä vaatimuksista. Vastuullasi on tietojärjestelmäkokonaisuuksia, joiden osat toimivat yhdessä mm. kriittistä infrastruktuuria operoivien asiakkaidemme tilannekuva- ja hallintajärjestelmien sekä logistiikka- ja työvoiman hallintajärjestelmien kanssa. Yritys- ja asumiskohteissa tietojärjestelmämme integroituvat esimerkiksi kiinteistöjärjestelmiin, identiteetinhallintaan sekä älykoteihin ja älykaupunkeihin.

Määrittelet Abloyn tuoteratkaisujen pilvipalvelustrategiaa sekä identiteettien ja kredentiaalien hallinnan tiekarttoja. Kuvaat alustojemme kehityskaaria ja otat kantaa mm. siihen, millaisten kumppaneiden ja tietoekosysteemien kanssa toimimme yhteistyössä esimerkiksi ihmisten identifioinnissa.

Vaikka työn sisältö ei ole teknistä määrittelemistä, niin tarvitsemme henkilön, jolla on ehdottomasti vankkaa teknistä taustaymmärrystä, jotta pystyt selvittämään ja ymmärtämään erilaisia ekosysteemivaihtoehtoja ja ohjaamaan teknistä määrittelytyötä tuoteomistajana. Työssäsi analysoit olemassa olevien ja tulevaisuuden alustojen sekä kumppaniemme alustaratkaisujen yhteistoimintamahdollisuuksia ja punnitset niitä yhdessä liiketoimintatarpeista vastaavien päälliköiden kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä yksittäisistä sovelluksista vastaavien tuoteomistajien, digitaalisia komponentteja sisältävien mekaanisten tuotteiden omistajien sekä teknisten järjestelmäarkkitehtien kanssa. Pääset myös huomioimaan palvelumuotoilijoidemme tuomat prosessitarpeet. Sinulla on läheisiä kollegoita sekä Suomessa että globaalisti ASSA ABLOY -konsernissa.

Tunnet hyvin tietoturva- ja tietosuoja-asiat, sinulla on kokemusta pilvipalveluista, IoT-ratkaisuista ja identiteettien hallinnasta. Osaaminen lohkoketjuista ja kryptologiasta on etu. Erityisen hienoa on, jos sinulla on kokemusta kulunvalvontajärjestelmistä. Ajattelet liiketoiminnallisesti ja asiakaslähtöisesti. Ymmärrät millaisia liiketoimintamahdollisuuksia ja liiketoimintamalleja IoT ja pilvipalvelut mahdollistavat, ja mikä merkitys ekosysteemivalinnoilla näihin on.

Pystyt käyttämään työkielenäsi sekä suomea että englantia ja matkustamaan kuukausittain. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus.

Lisätietoa tehtävästä antaa Panu Hällfors, Digital and Service Solutions, p. 040 577 2876.

Tarjoamme hyvälle ehdokkaalle globaalin näköalapaikan turvallisuuteen liittyvien järjestelmäkokonaisuuksien vastuuhenkilönä, ison konsernin tulevaisuudennäkymät ja erittäin pätevät työkaverit, joiden kanssa kehitämme liiketoimintaamme, tuotteitamme ja palveluitamme.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.6.2018 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e2fe9163&lang=fi-FI - haastattelemme jo hakuaikana, joten olemme kiitollisia jos lähetät hakemuksen mahdollisimman pian!