(Poistunut julkaisusta)

eCommerce Manager
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Vahvistamme verkkokaupan organisaatiota ja haemme vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäelle 

eCommerce Manageria
kehittämään kanssamme Suomen parasta verkkoapteekkia. Yliopiston Apteekin terveyden, hyvinvoinnin ja kauneuden verkkokauppa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista verkkokaupoista.

Vastaat verkkokauppamme ya.fi päivittäisestä operoinnista ja erinomaisesta asiakaskokemuksesta. Osallistut verkkokaupan tekniseen kehittämiseen ja markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tehtävä edellyttää vahvaa osaamista verkkokaupasta. Perustat päätöksesi dataan ja tulkitset sujuvasti verkkoanalytiikkaa. Seuraat aktiivisesti alan trendejä ja kehität omaa osaamistasi. Olet aidosti innostunut verkkokaupasta ja haluat tehdä myyntiä.
Tehtävässä onnistumiseen tarvitset:

  • Näyttöjä vastaavista työtehtävistä 
  • Hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja
  • Halua jatkuvasti kehittää omaa tekemistä ja osaamista
  • Tavoitteellista ja itsenäistä työotetta
  • Analyyttista osaamista
  • Soveltuva koulutus ja kaupallinen ajattelutapa

Lisäksi eduksi katsotaan kokemusta A/B-testauksesta, konversio-optimoinnista, Magento-verkkokaupasta ja digimarkkinoinnista

Raportoit tehtävässä verkkoliiketoiminnan johtajalle.

Onko tämä työtehtävä kuin sinulle luotu? 

Mikäli vastasit kyllä, täytä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.8.2020 mennessä osoitteessa  www.yliopistonapteekki.fi/rekry
Käytämme videohaastattelua yhtenä osana rekrytointiprosessia.

Yliopiston Apteekissa pääset tekemään merkityksellistä työtä niin yksilön kuin koko yhteiskuntamme hyväksi. Saat vaikuttaa asioihin ja kehittää ainutlaatuista asiakaspalvelua. Lisäksi saat hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut. 

Lisätietoa tehtävästä antaa verkkoliiketoiminnan johtaja Joni Kataja 1.7. klo 9-11, 3.7. klo 12-14, 7.7. klo 12-15 ja 6.8. klo 13-15, puh. 040 704 8845.