(Poistunut julkaisusta)

eCommerce Manager
Pentik

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Pentik on poikkeuksellisen laaja-alainen ja rohkea perheyritys. Löydämme kauneuden Pohjoisen karuudesta, väriloiston syksystä, rauhallisuuden talvesta, kasvun keväästä ja elämän kesästä. Ohjaamme kaiken kokemamme tuotteisiimme. Haluamme mukaamme henkilön, joka tulee osaksi yhteistä, jo kohta puoli vuosisataa kestänyttä tarinaamme.

Yrityksemme kasvustrategian oleellinen osa on verkkokaupan kasvattaminen. Sitä kautta haemme uusia kohderyhmiä ja olemme entistä lähempänä asiakkaitamme. Siksi etsimme joukkoomme

eCommerce Manageria

Verkkokaupan vastuullisena vetäjänä sinulla on intohimo digitaalisen kaupankäynnin kehittämiseen. Haluat tuoda lisää edellytyksiä Pentikin kotimaiselle ja kansainväliselle kasvulle. Ymmärrät verkkokaupan prosessit ja trendit sekä osaat viedä eteenpäin omni-channel -ajattelua yhteistyössä Pentikin myymälöiden kanssa.  Vastaat panoksellasi Pentikin asiakaskokemuksen parantamisesta ja myynnin kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin kanssa. Verkkokaupan tuoteportfolion kehittäminen, hallinta ja analysointi kuuluvat tehtäviisi. Johdat verkkokaupan projektit määrätietoisesti alusta loppuun. Käärit hihasi ja tartut toimeen. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Sinulla on osaamista ja kokemusta digitaalisen kasvustrategian toteuttamisesta. Ideoit mielelläsi verkkokaupan kaupalliseen tekemiseen uusia ratkaisutapoja. Sinulla on vahva ymmärrys verkkokaupan mahdollisuuksista ja haasteista, sen erilaisista työkaluista, testauksesta ja analytiikasta. Olet tavoitteellinen ja innostut kehittämään ja tekemään parasta sisustusalan B2B ja B2C digitaalista maailmaa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle työn, jossa olet aidosti mukana Pentikin kasvun tekemisessä ja jossa pääset toimimaan osana innostavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä. Tahdomme luoda sinulle edellytykset kehittää itseäsi digitaalisen liiketoiminnan ammattilaisena. Työpaikka sijaitsee Pentikin Helsingin toimipisteessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Pentikin toimitusjohtaja Riikka Wulff, puh. 040 777 8299, la 22.2. klo 09:00 – 12:00 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, ti 18.2.2020 klo 15.00 – 17.00 ja to 27.2.2020 klo 08:00 – 10:00. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/ viimeistään 1.3.2020.