(Poistunut julkaisusta)

eCommerce Manager
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Haemme Yliopiston Apteekkiin

eCommerce Manageria

kehittämään kanssamme Suomen parasta terveyden, hyvinvoinnin ja kauneuden verkkokauppaa!

Työssäsi vastaat Yliopiston Apteekin verkkokaupan operatiivisesta toiminnasta ja myynnistä. Vastuullesi kuuluvat verkkokaupan markkinointi- ja kampanjastrategian sekä kaupallisten konseptien kehittäminen ja ohjaaminen. Osallistut ketjun monikanavaisen strategian suunnitteluun ja kehittämiseen verkkokaupan osalta. Johdat tehokasta verkkokauppatiimiämme ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä viestinnän, markkinoinnin sekä verkkokehityksen kanssa.

Odotamme sinulta:

  • 3-5 vuoden kokemusta verkkokaupan myynnin kehittämisestä ja ylläpidosta sekä digimarkkinoinnista
  • kykyä hyödyntää analytiikkaa ja dataa sekä dynaamisia myynnin optimoinnin työkaluja myynnin kehittämisessä
  • näkemystä verkkokaupan valikoimatyöstä
  • aktiivista, aikaansaavaa ja käytännönläheistä työotetta
  • intohimoa myynnin tekemiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen
  • tehtävään soveltuvaa tutkintoa

Digimarkkinoinnin työkalujen sekä verkkokehityksen hyvä tuntemus ja innostus uutta teknologiaa ja datalla johdettua liiketoimintaa kohtaan ovat vahvuuksiasi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan terveyden, hyvinvoinnin ja kauneuden kehittyvällä toimialalla, kattavat henkilöstöedut, mahtavan tiimin sekä innovatiivisen työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä digitaalisen kaupankäynnin huippuammattilaisena.

Työsuhde on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 04/2019 asti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Yliopiston Apteekin verkkotiimi työskentelee Pitäjänmäen pääkonttorissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa eCommerce Manager Salla Kuula (puh. 050 329 4329 9.2. klo 14-15 tai sähköpostilla salla.kuula@ya.fi. Täytä hakemuksesi 16.2. mennessä ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tästä.