eCommerce -asiantuntija
AJ Tuotteet Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021
AJ Tuotteet Oy
AJ on Pohjois-Euroopan johtava yritysten ja yhteisöjen toimitilojen tarpeisiin erikoistunut perheyritys. Valikoimaan kuuluu yli 20 000 tuotetta toimisto-, varasto-, tuotanto-, pukuhuone- ja koulukäyttöön. AJ:lla on oma tuotekehitys, tuotanto ja keskusvarasto. Suomessa AJ Tuotteet on toiminut jo yli 30 vuotta ja toimitilamme sijaitsevat Espoossa Mankkaalla.   

Innostaako sinua myynnin kehittäminen monipuolisten verkkokaupan ja digimarkkinoinnin tehtävien parissa?

Vahvistamme tiimiämme ja haemme nyt

eCommerce -asiantuntijaa

Tässä roolissa toimit AJ Tuotteiden verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana. Vastaat verkkokaupan ja some-kanavien optimaalisesta hyödyntämisestä yhteistyössä konsernin eCommerce -tiimin kanssa. Kehität verkkomyyntiä dataperusteisen markkinoinnin avulla ja vahvistat orgaanisen optimoinnin tuloksia huolehtimalla sisällön ja termien oikeellisuudesta sekä linkkirakenteen toimivuudesta. Maksimoit verkkomyyntiä ja konversiota huolehtimalla toimivasta kaupallistamisesta, lisämyynnistä, ristiinmyynnistä ja digikampanjoinnista. Analysoit tuloksia Google Analyticsin ja muiden työkalujen avulla, raportoit tuloksista ja teet toimenpiteitä tulosten jatkuvan kehittymisen varmistamiseksi.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on hyvä käsitys siitä, mitä toimivan verkkokaupan toteuttaminen edellyttää ja kokemusta digitaalisen myynnin kehittämisestä. Innostut ja motivoidut mahdollisuudesta vaikuttaa omalla työlläsi liiketoiminnan kehittymiseen. Olet idearikas, ratkaisukeskeinen ja kehittämisorientoitunut. Seuraat toimintaympäristön muutoksia ja tartut mahdollisuuksiin kokeilla uusia toimintatapoja. Työskentelytavoiltasi olet toimeen tarttuva, utelias ja aktiivinen. Teet mielelläsi yhteistyötä ja jaat ajatuksia muiden kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, muutaman vuoden kokemusta verkkoliiketoiminnan parista sekä vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen jatkuvasti kehittyvän työtehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä  mukavassa ja vauhdikkaassa työyhteisössä, jossa panostetaan voimakkaasti digitaalisen kaupan kehittämiseen. Tässä roolissa pääset kehittymään sekä kehittämään asioita yhdessä osaavan ja kansainvälisen tiimin kanssa.

Voit hakea tehtävää rekisteröimällä englanninkielisen CV:si ja suomenkielisen hakemuksesi palkkatoiveineen 26.9.2021 mennessä osoitteessa  www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat

Soittele niin jutellaan tarkemmin!

Heidi Tuomikorpi, rekrytointikonsultti, Eezy Personnel, p. 043 824 3261


Ota yhteyttä:

Sijainti: Sinimäentie 10
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot