(Poistunut julkaisusta)

eCommerce and Digital Marketing Manager
Oy Vallila Collection Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Haemme nyt joukkoihimme


eCommerce and Digital Marketing Manageria
 

Oletko myyntinälkäinen ja visuaalista silmää omaava kokenut digimarkkinoinnin ammattilainen, joka auttaa meitä nostamaan verkkokauppamme myynnin uudelle tasolle? Etsimme verkkokaupan monitaituria, joka nauttii haasteista ja saa tuloksia aikaan. Pääset mukaan nopeasti kehittyvään liiketoiminta-alueeseen, jossa vauhti on kova ja uutta opitaan joka päivä.

Verkkokaupan vetäjänä vastaat verkkokaupan myynnistä, markkinoinnista ja teknisestä kehityksestä. Vastuullasi ovat kuluttajaverkkokaupat, B2B-verkkokauppa sekä kolmansien osapuolien myyntikanavat. Lisäksi toimit esihenkilönä pienelle verkkokauppatiimillemme.

Työtehtäväsi ja osaamisalueesi:

Olet avainroolissa digitaalisten kanaviemme myynnin kasvattamisessa sekä verkkokaupan operatiivisten toimien johtamisessa.  

 • Verkkokaupan myynti. Vastaat verkkokaupan myynnistä sisältäen budjettivastuun, kasvumarkkinoinnin (growth hacking), hinnoittelun sekä myynnin edistämisen valikoimaa optimoimalla ja kasvattamalla.
 • Digimarkkinointi. Vastaat Vallilan digitaalisen markkinointistrategian suunnittelusta, ohjauksesta ja toteuttamisesta yhdessä markkinointipäällikön kanssa (mm. asiakaskokemuksen johtaminen, lojaliteettiohjelma, markkinoinnin automatisointi).
 • Verkkokaupan kokonaisuudesta vastaaminen. Vastaat verkkokaupan sisällöistä, tuotelanseerauksista, teknisestä toimivuudesta ja kehityksestä sekä kampanjoiden suunnittelusta ja tehosta.
 • Verkkokaupan operatiivinen toiminta. Vastaat verkkokaupan toiminnasta yhdessä tiimisi kanssa, joten työnkuvaasi kuuluu mm. verkkokaupan ylläpitoon, tuotehallintaan, sisällöntuotantoon ja asiakaspalveluun liittyviä työtehtäviä.
 • Työskentelet myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun välimaastossa. Kommunikoit helposti läpi organisaatiorajojen ja ylläpidät yhteyksiä ulkopuolisiin kumppaneihin.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on:

 • Usean vuoden kokemus verkkokaupasta ja/tai tuloksellisesta digimarkkinoinnista
 • Näyttöä digikampanjoiden optimoinnista ja myynnin kasvusta
 • Osaamista verkkokauppa- ja digimarkkinointityökaluista (Shopify, Mailchimp, Facebook Advertising, Google Ads, Google Analytics, Custobar)
 • Tehtävään soveltua kaupallinen tai tekninen koulutus
 • Photoshop-perustaidot ja hyvää visuaalista silmää
 • Suomen lisäksi erinomainen englannin kielen taito, ruotsin kielen taito iso plussa
 • Avoin mieli ja halu kasvaa yhdessä kanssamme

Sovit tehtävään, jos sinulla on visuaalista silmää, olet analyyttinen, ratkaisukeskeinen ja nautit monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien tekemisestä, muttet myöskään kaihda rutiininomaisten tehtävien tekoa. Kannat vastuuta omasta ammatillisesta kehittymisestäsi, opit nopeasti ja työskentelet tarvittaessa itsenäisesti. Kiinnostus designiin ja sisustusalan tuotteisiin on tärkeää. Arvostamme myös lannistumatonta asennetta ja hyvää huumorintajua.

Vallila tarjoaa työpaikan mielenkiintoisella toimialalla ja rennon työskentelyilmapiirin ja ammattitaitoisten kollegojen tuen työllesi.

Tartu tilaisuuteen -  jätä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 17.1.2021 mennessä mahdollisimman nopeasti otsikolla eCommerce Manager osoitteeseen rekrytointi(at)vallilainterior.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työn aloitus on mahdollisimman pian.