(Poistunut julkaisusta)

eCom Manager
Orkla Care Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.8.2020

Haemme ammattitaitoista verkkokauppiasta nostamaan Orkla Care Finlandin verkkoliiketoiminnan seuraavalle tasolle. Roolissa vastaat sekä uuden avattavan verkkokaupan perustamisesta että nykyisen verkkokaupan (Pierre Robert) ylläpidosta, kehittämisestä ja markkinointitoimenpiteiden tuloksellisesta toteuttamisesta.

Tarjoamme sinulle

tulosvastuullisen kehitystehtävän, jossa pääset jättämään vahvan jälkesi ja vaikuttamaan yrityksemme verkkokauppojen menestykseen. Verkkokauppiaana vastuullasi on tuotteistus, hinnoittelu, asiakashankinta ja markkinointi (mm. CRM-järjestelmien hallinta, sähköpostimarkkinointi, hakusanamainonta ja hakukoneoptimointi), logistiikka ja menekin seuranta. Vastaat myös verkkokauppojen jatkuvasta kehittämisestä, analysoinnista ja raportoinnista sekä markkinoinnille että logistiikka- ja taloustiimeille.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vahvojen ja tunnettujen brändien parissa, kokeilla ja innovoida uutta sekä kasvaa ja kehittyä kanssamme. Käytössäsi on vahvan asiantuntijaorganisaation tuki, ja teet tiivistä yhteistyötä ammattitaitoisten markkinointi- ja myyntitiimien kanssa Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa.

Meillä pääset nauttimaan kansainvälisestä ympäristöstä lokaalisti. Käytössäsi ovat myös kattavat Orkla-konsernin työsuhde-edut; erityisesti olemme panostaneet henkilöstön hyvinvointiin ja työterveyspalveluihin.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on jo useamman vuoden työkokemus verkkokauppojen parissa työskentelystä. Tehtävässä menestymisen kannalta sinulle on etua kokemuksesta verkkokaupan lanseeraamisesta. Hallitset hakusanamainonnan ja -optimoinnin. Tuotat sujuvasti myyvää ja hakukoneoptimoitua tekstiä.

Olet luova, analyyttinen, ratkaisukeskeinen ja toimit tuloshakuisesti, etkä myöskään kaihda rutiinitehtäviä. Olet myyntihenkinen, ja erinomaisen asiakaskokemuksen varmistaminen on sinulle kunnia-asia. Sinulla pysyy useat langat käsissä yhtä aikaa etkä hätkähdä muuttuviakaan tilanteita. Yhdessä muun digitiimin kanssa haluat kehittää markkinointimme entistä paremmaksi. Sinulla on tahto kehittyä ja olla osa menestyvää porukkaamme. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on tehtävässä välttämätön, ruotsin kielen taito eduksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Sopiiko yllä oleva kuvaus sinuun? Lähetäthän meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 6.9.2020 oheisen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Digital Manager Elina Wettenhovi puhelimitse (050 581 7031) 3.9 klo 12-13.

Huomioitavaa: Huomoithan että emme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia tai hakemusliitteitä vastaan sähköpostilla. Klikkaamalla hakupainiketta pääset luomaan itsellesi profiilin ja hakemaan tehtävää.