(Poistunut julkaisusta)

ECM Analyytikko -trainee
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Vahvistamme nyt Yritysrahoitus-liiketoimintaamme Helsingissä ECM Analyytikko -traineella!

 

ECM Analyytikko -trainee


Tehtävässä pääset osallistumaan Equity Capital Markets -tiimin päivittäiseen toimintaan. OP:n tiimin jäsenenä pääset mukaan vaativiin ECM-projekteihin ja myyntityöhön. Trainee-roolissa osallistut projekteihin ja myyntiin liittyviin mallinnuksiin ja arvonmäärityksiin sekä transaktioiden toteuttamiseen. Lisäksi avustat asiantuntijoita vaativien asiakas- ja markkinointimateriaalien valmistelussa. OP:n ECM-projektit pitävät sisällään osakeannit, listautumiset, private placemententit, osto- ja lunastustarjoukset sekä jakautumiset.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit


Olet työtavoiltasi analyyttinen ja järjestelmällinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Ihmisenä olet energinen, oppimiskykyinen ja kunnianhimoinen ja sinulta löytyy myös hyvät tiimityöskentelyvalmiudet. Haluat palavasti oppia uutta ja edetä urallasi, lisäksi motivoidut tuloksien saavuttamisesta työssäsi. Sinulla on yrittäjähenkinen asenne työntekoon ja myynnillistä pelisilmää. Toivomme, että sinulla on vahva kiinnostus pääomamarkkinoita kohtaan ja näet sen tulevaisuuden alanasi.


Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaativat traineelta omatoimisuutta, aloitteellisuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä – ne myös kehittävät edellä mainittuja ominaisuuksia sekä ymmärrystä pääomamarkkinoiden toiminnasta.


Olet jo valmistunut tai loppusuoralla kaupallisen tai teknisen alan yliopisto-opintonoissasi. Ymmärrät mistä yhtiön arvo ja sijoitustarina muodostuvat ja osaat esittää ne uskottavasti. Osakemarkkinoiden toimintalogiikka on sinulle tuttu. Sinulla on mielellään hyvä ymmärrys ja kokemus käytettävistä työkaluista, kuten Factsetista ja muista tietokannoista sekä vankkaa osaamista Office-tuotteista, erityisesti Excelistä ja PowerPointista. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.


Muutama sana meistä…


ECM-tiimi tarjoaa oman pääoman ehtoisia rahoituspalveluita yritys- ja instituutioasiakkaille. OP on Suomen johtavia ECM-transaktioiden järjestäjiä ja sekä transaktioiden määrällä että arvolla mitattuna ja sillä on pitkät perinteet markkinoilla. Meillä on hyvä, rento ja kannustava ilmapiiri kehittyä alan ammattilaisena.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

ECM Analyytikko -traineena pääset työskentelemään voimakkaasti kasvavien pääomamarkkinoiden ytimessä ja saat erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. OP:lla on erittäin vahva markkina-asema, joten saat kattavan kuvan suomalaisista pääomamarkkinoista ja pääset ainutlaatuiseen oppimisympäristöön. Trainee-jakso antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa kasvuasi finanssialan kirkkaimmaksi tähdeksi.


Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:lle puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen, 2800 € / kk. 

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee -ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.
  • Videoiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja informoimme samalla kaikki videovaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  •  Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa! 

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Suhonen 050325 8723 pe 23.10 klo. 9.30 - 10.30 ja 28.10 9.30 - 10.30.

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.