(Poistunut julkaisusta)

E-kortillinen kuljettaja/asentaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Etsimme raskaan kaluston parissa toimivalle asiakkaallemme E-kortillista ja perävaunujen käsittelyn taitavaa tekijää Vantaalle. Töitä tehdään päivävuorossa.

Työtehtävät liikkuvat raskaaseen kalustoon liittyvien ajo- ja asennustehtävien parissa. Työssäsi haet asiakkailta kalustoa huoltoon ja palautat huollettua kalustoa asiakkaille. Lisäksi teet kuljetuskalustolle yksinkertaisia asennus- ja huoltotehtäviä. Ajotehtävät tapahtuvat yrityksen lähialueilla, eikä työ näin ollen edellytä erityistä matkustusvalmiutta.

Toivomme hakijalta E-luokan ajokorttia ja kokemusta perävaunujen käsittelystä. Työkalut pysyvät käsissäsi etkä pelkää tarttua pieniin asennustehtäviin ajotehtäviesi ohessa. Sinulle on luontevaa hoitaa asioita asiakkaiden kanssa kalustonoutoihin sekä -luovutuksiin liittyen, ja haluat antaa toiminnallasi palvelualttiin kuvan niin itsestäsi kuin edustamastasi yrityksestä.

Tarjoamme monipuolisen kuljettajan tehtävän, jossa yhdistyvät kuljetus-, asennus- ja asiakaspalvelutehtävät. Pääset haastamaan itseäsi työssä, jossa päivien sisältö vaihtelee virkistävästi huoltotilauksista riippuen. Työsuhde alkaa määräaikaisena Baronan kirjoilla, mutta tavoitteena on rekrytoida työntekijä määräaikaisuuden päätteeksi vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Baronalla Perttu Piispa, 050 471 3321 tai perttu.piispa@barona.fi.