(Poistunut julkaisusta)

E -GOLFIN RATTIIN KESÄKSI?
Taksi HKI Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Meillä on sinulle kesäksi tarjous, josta on vaikea kieltäytyä! Tarjoamme töitä kesän ajalle kokoaikaisesti, osa-aikaisesti sekä keikkaluonteisesti, kuten sinä haluat! Voit olla jo valmis taksinkuljettaja tai taksinkuljettajaksi haluava. Mikäli sinulla ei ole vielä ammattipätevyyttä, ehdit hyvin hankkia sen ennen kesää! Taksikursseja järjestetään vielä reilusti ennen kesää, voit hakeutua kauttamme 03.06 alkavalle kurssille. Taksikurssi kestää 8 päivää ja se toteutetaan päiväkurssina. 

Tästä sinulle joustava kesätyö, jossa voit itse vaikuttaa myös palkkapussin suuruuteen, työvuoron aikana mahdollista tienata jopa 450 €! Joustavuus antaa sinulle vapauden nauttia myös kesästä, päätät itse, milloin työskentelet ja kuinka paljon!

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Joustavan työn

Kilpailukykyisen palkan, meillä maksetaan sunnuntaikorvausta

Viihtyisän sekä toimivan työympäristön

Tyylikkäät työvaatteet

Siistin, modernin sekä tyylikkään auton

Asiakkaidemme laadukkaat tallit

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on oltava toistaiseksi voimassa oleva B-ajokortti, joka on ollut voimassa vähintään vuoden

Suomen kielen sujuvaa hallintaa

Terveydentilaa, joka täyttää ryhmän 2 ajokorttilupaa koskevat terveysvaatimukset

Nuhteetonta taustaa

Pelkkää plussaa on, mikäli sinulla on voimassa oleva ammattipätevyys sekä Helsinki liite ja olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen ja rauhallinen. Myös muu kielitaito katsotaan eduksesi. Ota pian yhteyttä, sillä paikat täytetään heti kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

Varaa aika haastatteluun;

Petra Grönroos, Taksi Solutions, HR-Harjoittelija, +358 (0)40 1849776, petra.gronroos@taksisolutions.fi Asesepänkuja 2, 00620 Helsinki