(Poistunut julkaisusta)

E-commerce/onlinemyynnin osaaja
Harriniva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haluatko hoitaa työmatkasi koiravaljakoilla, moottorikelkalla tai koskikajakilla?
Oletko seikkailunhaluinen ja erämaassa viihtyvä onlinemyynnin osaaja, joka haluaisi työskennellä vastuullisessa matkailun edelläkävijäyrityksessä, joka kuuluu myös suomen suurimpiin ohjelmapalveluyrityksiin?

Tehtävässä pääset kehittämään meidän onlinemyyntiä niin verkkokaupassa, kuin muissakin alan myyntikanavissa. Tulet myös ylläpitämään ja kehittämään meidän digitaalisia myynti- ja markkinointikanavia yhteistyössä muun myynti- ja markkinointitiimin kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat:

  • verkkokaupan ylläpito (sisältäen mm. tuotetietojen päivittäminen) ja verkkokaupan kehittäminen
  • muiden digitaalisten myyntikanavien päivittäminen ja optimointi
  • digitaalisen myynnin seuranta, raportointi ja kehittäminen
  • digitaalisen myynnin valjastaminen muun myyntitiimin tueksi

Arvostamme matkailu- ja hotellialankokemusta, joten taustaltasi voit olla esimerkiksi, myyntineuvottelija, matkatoimistovirkailija tai vaikka matkaopas!

Tehtävässä menestyminen edellyttää osaamista digitaalisista myynti- ja markkinointikanavista sekä osaamista verkkokaupparatkaisuista ja eri jakelukanavista. Tarvitset myös järjestelmäosaamista (esim. Hotellinx, Travius, booking.com, Bokun, BookVisit) sekä aimo annoksen luovuutta, aktiivista tekemistä ja tavoitteellista työskentelytapaa.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä, haasteita pelkäämätön ja joustava tiimityöskentelijä. Hallitset sekä suomen, että englannin kielen. Muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Huikean ja rennon työyhteisön perheyrityksessä, jossa työntekijät ja asiakkaat aidosti viihtyvät
  • Elämän erämaan ja Outdoorin parissa Suomen onnellisimmassa kunnassa Muoniossa
  • Itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan sekä mahdollisuuden vaikuttaa kasvavan perheyrityksen tulevaisuuteen
  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissasi
  • Näköalapaikan kasvavassa ja arvostetussa matkailuyrityksessä kansainvälisen matkailun huipulla.

Toivottu aloitusaika viimeistään 1.7.

Jos tehtävä yksilöllisessä luontomatkailun kasvuyrityksessä ja kasvollisessa organisaatiossa sekä aktiivinen elämä erämaan reunalla on sinun juttusi, tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, jyry.lehtoniemi@barona.fi, p.050-4131220 tai aluejohtaja Antti Rotko, antti.rotko@barona.fi, p.040-5611204. Soittopyynnöt tekstiviestillä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 28.04.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta.