(Poistunut julkaisusta)

E-commerce Specialist - Digimarkkinoinnin osaaja
Digizer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019

Digizer Oy on verkkokauppojen palveluyhtiö, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen kattauksen asiantuntijapalveluita verkkokauppojen sekä muiden digitaalisessa maailmassa liiketoimintaa toteuttavien yritysten avuksi. Yritys on perustettu vuonna 2016, ja olemme olleet vahvassa kasvussa alusta saakka.

Markkinointipalveluidemme kysynnän rajun kasvun vuoksi haemme tiimiimme lisää digimarkkinoinnin osaajia, nimikkeellä E-commerce Specialist.

Digitiimimme jäsenenä pääset työskentelemään laajalla skaalalla digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueilla. Kokemus ja osaaminen alalta ovat aina eduksi, mutta me myös perehdytämme työntekijät työtehtäviin. Toivomme hakijalta osaamista tai kiinnostusta seuraavista alueista:

- Hakukoneoptimointi (SEO)
- Hakukonemainonta (Google Ads)
- Sisällöntuotanto ja sisältömarkkinointi

Koulutustaustasi voi olla tekninen tai kaupallinen. Hakijan eduksi lasketaan perustietämys verkkosivustojen teknologioista ja esim. HTML-kielestä. Suuri plussa on myös, jos sinulla on jo aiempaa tietämystä hakukoneoptimoinnista.

Sinun ei tarvitse olla kokenut osaaja, sillä rooliin kasvetaan Sarasen Digiakatemia -koulutusohjelman kautta! 

Tehtävä täytetään Digiakatemia -koulutusohjelmasta! Ohjelman aikana työskentelet yrityksessä koulutussopimuksella ja tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen ohjelman päättymisen jälkeen. Koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden syventää ammattitaitoasi, hankkia uutta osaamista sekä päästä näyttämään omaa osaamista suoraan yritykseen. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä tietohallinnon asiantuntijaksi!

Hae heti mukaan, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja sopivia hakijoita esitellään yrityksiin välittömästi! Viimeinen hakupäivä on 6.2.2020!

Hakijoiden esivalinta käynnistyy heti!

Päästäksesi mukaan sinun tulee täyttää seuraavat kaksi hakemusta:

1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus osoitteessa:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/689957?searchPhrase=oulu&locations=Oulu&&announced=0&sort=1 (löydät koulutuksen numerolla 689957)

 

2. Tee tämän jälkeen Sarasen profiili osoitteessa: 

https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=355 

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana TE-palveluissa.  

Koulutukseen valitaan hakijat, joille löytyy työssäoppimispaikka yhteistyöyrityksestämme.

Lisätietoja ohjelmasta, rekrytoineista yrityksistä ja osallistujien kokemuksista: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digiakatemia

Voit myös olla yhteydessä suoraan ohjelman yhteyshenkilöihin:

Anne Kauppi, 050 4002888  (anne.kauppi@saranen.fi) 

Matti Asumaniemi, 050 355 0393 (matti.asumaniemi@saranen.fi)