E-COMMERCE MANAGER
Cloetta Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Verkkokaupan kehittäminen on Cloettan strategian ytimessä. Nyt upea mahdollisuus makeimmassa mahdollisessa huipputiimissä idearikkaalle ja aktiiviselle kuluttajan digitaalisia ostopolkuja tuntevalle verkkokauppaosaajalle.

Tehtävässäsi vastaat Cloettan verkkokaupan kehittämisestä Suomessa. Vastaat siitä, että Cloettan tuotteet menestyvät jälleenmyyjiemme verkkokaupoissa sekä kartoitat uusia mahdollisuuksia myydä Cloettan tuotteita digitaalisissa kanavissa. Teet tiivistä yhteistyötä nykyisten ja tulevien jälleenmyyjiemme kanssa, jotta kuluttaja löytää tuotteemme helposti verkkokaupoista ja ostokokemus on positiivinen. Sisäisesti Cloettalla teet yhteistyötä erityisesti asiakkuuksista vastaavien myyjien kanssa ja todennäköisesti saat vastuullesi myös omia asiakkuuksia. Haluamme menestyä verkkokaupassa ja sinun johdollasi kasvatamme koko Cloetta Suomen verkkokauppaosaamista. Olethan siis halukas jakamaan osaamistasi, tukemaan ja sparraamaan kollegoitasi? Suomen organisaation sisäisen yhteistyön lisäksi teet tiivistä yhteistyötä kansainvälisten kollegoidesi kanssa, sillä verkkokaupan kehittäminen on myös konsernitasolla toimintamme fokuksessa.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta verkkokaupasta, mieluiten päivittäistavarakauppaympäristössä tai FMCG-tuotteiden parista. Tunnet digitaalisia ostopolkuja ja kuluttajan käyttäytymistä verkossa. Sinulla on hyvä kyky tulkita markkinadataa ja tehdä sen perusteella suosituksia toimenpiteiksi. Olet aktiivinen, idearikas ja myynnillinen tiimipelaaja.

Tehtävässäsi raportoit myyntijohtajalle. Cloettan uusi toimisto sijaitsee Turussa Kupittaalla erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Pääset sujuvasti konttorille niin paikallisliikenteellä, junalla kuin autolla. Kulttuurimme on yhteisöllistä, mutta sinulla on mahdollisuus yhdistää työssäsi joustavasti lähi- ja etätyötä.

Tehtävä on keskeinen Cloettan strategiassa ja tässä tehtävässä pääset näyttämään kyntesi, osaamisesi ja innokkuutesi. Pääset aloittamaan erinomaisessa tilanteessa, sillä olemme tehneet jo paljon töitä verkkokaupan eteen, mutta tavoittelemme jatkuvaa kasvua ja kehittymistä siinä. Teemme työtämme suurella intohimolla ja olemme ylpeitä siitä, mitä saamme yhdessä aikaan. Meillä pääsetkin osaksi makeaa huipputiimiä – uskomme, että töissä pitää olla myös hauskaa, sillä makeiset ovat iloinen asia!

Tässä vielä kertauksena millaista kokemusta toivomme sinulta:

  • päivittäistavarakaupan ja FMCG-toimialan tuntemusta. Toivomme sinun tuntevan pt-kaupan myyntiä esimerkiksi kampanjoinnin, valikoimahallinnnan tai hinnoittelun kautta
  • ymmärrystä verkkokauppaliiketoiminnasta ja kuluttaja-asiakkaan ostokäyttäytymisestä verkossa
  • erinomaisia vaikuttamisen ja yhteistyön taitoja niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa
  • kaupallista tai teknistä, vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa
  • suomen lisäksi tarvitset englannin kielen taitoa aktiiviseen sisäiseen konserniyhteistyöhön

Jos yllä oleva työn kuvaus herättää intohimosi, tunnistat arvomme omiksesi ja haluat olla osana siivittämässä huippubrändiemme menestystä, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.8., osoitteessa www.mercuriurval.fi, FI-16287. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Petra Naavalinna (puh. 040 5191 448) viikoilla 29 ja 32.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot