(Poistunut julkaisusta)

Dynamics ratkaisukonsultti – trainee
Accountor Enterprise Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Haemme Espoon tiimiin 2-4 konsulttiharjoittelijaa 6 kuukauden trainee-jaksolle. Meillä Accountor Enterprisessa pääset harjoittelun aikana tutustumaan monipuolisiin asiakkaan liiketoiminnan kehittämistehtäviin hyödyntäen Microsoft Dynamics 365 -alustaa.

Teemme sinulle laajan perehdytyssuunnitelman, pääset suorittamaan ainakin yhden Microsoft sertifikaatin ja tekemään diplomityösi meillä. Aloitat työsi ja ensimmäiset asiakascaset yhdessä kummisi kanssa ja lopullinen tavoitteemme olisi, että valmistumisen jälkeen voisit jatkaa meillä töitä kokopäiväisesti.

Tässä työssä jokainen päivä voi olla erilainen: yhtenä olet mukana määrittelemässä asuntoja vuokraavan yrityksen myyntiprosessia ja myynnin johtamista, seuraavana ruotimassa ammattiliiton jäsenmaksulaskennan kiemuroita ja kolmantena vaikkapa kouluttamassa markkinointiautomaatioratkaisun käyttöä kaupan alan toimijalle.

Jotta työ sujuu mallikkaasti, toivomme sinun

  • nauttivan ongelmanratkaisusta
  • sinulle ei tuota tuskaa muiden edessä esiintyminen
  • olet hyvä dokumentoimaan
  • sinulla on halu oppia uusia teknologioita ja olet niistä kiinnostunut
  • koodaamista emme oleta sinun osaavan, mutta tässä tehtävässä, sen osaaminen on etu
  • olet kiinnostunut myynti, - markkinointi- ja asiakaspalveluprosesseista
  • puhut sujuvasti suomea ja englantia

Saat ympärillesi 15 hengen tiimin, joka koostuu projektipäälliköistä ja ratkaisukonsulteista. Traineella on hyvät kehitysmahdollisuudet edetä tehtävässä joko tuotelähtöiseen tai projektihallinnalliseen suuntaan omien kykyjen ja kiinnostusten mukaan. Haluamme tarjota sinulle näköalapaikan liiketoiminnan kehittämiseen modernien teknologia-alustojen avulla, mahdollisuuden oppia alan parhailta asiantuntijoilta ja toimia uusimpien teknologioiden parissa. Harjoittelu on palkallinen. Harjoittelun ajanjakso 8.1-5.7.2019.

Tutustu Millan, Kimin ja Johanneksen uratarinoihin, kuinka polku trainee-ohjelmasta juniori ratkaisukonsulteiksi on heillä sujunut www.accountorenterprise.fi/trainee

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Project Quality and Competencies Riku Martikainen. Saat Rikun kiinni numerosta 040 735 3068 5.11 klo 15-16. Täytä hakemus osoitteessa 21.11 mennessä osoitteessa https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry. Ensimmäinen haastattelukierros pidetään 15.11 ja toinen kierros 23.11.