(Poistunut julkaisusta)

Dynamics konsultti
TietoEVRY

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti.

Oletko ongelmanratkaisija, jolla ei jää sormi suuhun pulmia purkaessa? Onko sinulla kokemusta liiketoimintaprosessien kehittämisestä ja haluat tehdä töitä asiakasrajapinnassa? Hae Microsoft Akatemiaan ja nappaa työpaikka Dynamics konsulttina TietoEVRYlla! 

Haemme kasvavaan Microsoft Dynamics -konsulttien joukkoomme lisää innokkaita henkilöitä oppimaan toimitusketjun- tai myynnin- ja asiakaspalveluprosessien ammattilaiseksi ja työskentelemään osana kansainvälistä tiimiämme. Suomen lisäksi kollegoja on mm. Ruotsissa, Norjassa, Latviassa, Ukrainassa ja Intiassa. 

Oletko sinä etsimämme henkilö? Liity joukkoomme ja tartu työpaikkaan Microsoft Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta!

Toivomme sinulta:

  • motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä roolissasi
  • proaktiivista otetta ja asiakaslähtöisyyttä
  • halua toimia kansainvälisessä ympäristössä
  • sujuvaa suomen- ja englanninkieltä (suullinen & kirjallinen)
  • etuna on jos jo tunnet myynnin,- toimitusketjun tai talouden prosesseja ja/tai sinulla on jo kokemusta ERP ja/tai CRM järjestelmistä joko käyttäjänä tai konsulttina

Konsulttimme työskentelevät läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. He osallistuvat uusien järjestelmien toteutusprojekteihin sekä tukevat ja kehittävät jo tuotannossa olevia järjestelmiä. Työnkuvaan kuuluu moninaiset tehtävät presalesta aina projektien toteutukseen ja jatkuvaan kehittämiseen asti.  Pääset myös mm. vetämään workshoppeja ja osallistumaan testaukseen sekä tekemään tiiviisti yhteistyötä kollegoiden, kuten projektipäälliköiden, konsulttien ja teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Meille kaikista tärkeintä on halusi kasvaa Microsoft-teknologioiden ja niihin liittyvien prosessien asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija.

Voit tutustua lisää yrityksemme toimintaan nettisivuillamme.

Mikä on rekrytoiva koulutusohjelma?

Rekrytoimme tiimiimme uuden osaajan Microsoft Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Microsoft Akatemia on 6 kuukauden mittainen rekrytoiva koulutusohjelma, minkä aikana kehityt Microsoft-teknologioiden osaajaksi uuden työroolisi kautta. Sarasen ja Microsoftin kanssa yhteistyössä järjestettävän koulutusohjelman kautta saat tuoreimmat tiedot ja taidot haltuusi alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana n. 20 koulutuspäivän ja itsenäisen opiskelun myötä, ja pääset soveltamaan taitojasi yrityksessämme merkittävällä tavalla. 

Koulutusohjelman tärkein tavoite on solmia työsuhde sinun ja yrityksemme välille ohjelman päätteeksi. Seitsemättä kertaa järjestettävän Microsoft Akatemian kautta yli 350 Microsoft-osaajaa on löytänyt itsensä uusien työtehtävien pariin.

Voit lukea lisää ohjelman sisällöstä ja tavoitteista Sarasen nettisivuilta. 

Hae mukaan heti!

Hae mukaan viipymättä – haku on jo käynnistynyt ja esivalintoja tehdään paraikaa!

Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. 

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/691561
Löydät Microsoft Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 691561.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen rekrytointiprofiili: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=373. 

Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan. Muistathan ilmaista kiinnostuksesi tätä positiota kohtaan Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä. 

Hakujakso päättyy 30.3.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!