Dynamics 365 – Senior Commerce
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2021

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti. Meitä digialaisia on yli 1300 ja joukkomme kasvaa koko ajan. Kehitämme aktiivisesti kulttuuriamme ja työntekijäkokemustamme tarjotaksemme asiantuntijoillemme parhaat mahdolliset puitteet onnistua työssään. Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti. Digian liikevaihto vuonna 2020 oli 139 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu.

Etsimme osaajaa ensisijaisesti Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun, mutta meillä voit työskennellä etänä myös muilta paikkakunnilta käsin.

Microsoft Dynamics 365 Lead/Senior Commerce-konsulttia

D365 Commerce-konsulttina sinulla on jo kokemusta D365/AX:sta. Toimit asiakasrajapinnassa sulavasti ja sinulla on vankka ERP-osaaminen erityisesti vähittäismyynnin alalta. Tehtäviisi kuuluu järjestelmän määrittelyyn ja implementointiin liittyvät tehtävät yhteistyössä projektitiimisi ja asiakkaan kanssa. Pystyt olemaan vastuussa oman osa-alueessasi käyttöönotosta ERP-projektissa tietyn prosessin tai osa-alueen osalta.

Taustaltasi olet kenties entinen vähittäismyynnin asiantuntija. Aiempi kokemus Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations - tai Microsoft Dynamics AX -järjestelmästä katsotaan eduksi. Lisäksi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka sopeutuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pidät omalta osaltasi asiakastyytyväisyydestä hyvää huolta. Osaat ilmaista itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja esiinnyt luontevasti. Tärkeintä meille on kuitenkin asenne: innostuneisuus ja tekemisen meininki merkkaavat eniten!

Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti uusiin asiakasprojekteihin. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden tarpeiden kartoitusta, määrittelyä, järjestelmätoimituksiin liittyvää projektinhallintaa, suunnittelua ja järjestelmän konfigurointia. Asiakasrajapinnassa konsulttimme työpareina työskentelee arkkitehti tai tekninen asiantuntija. Tarvittaessa tulet osallistumaan asiakkaalle sopivan projektin suunnitteluun jo myyntivaiheessa – eli hyppäät remmiin jo alkumetreillä. Osa-alueita, joihin keskityt Microsoft Dynamics 365 for Commerce -järjestelmässä, ovat mm. Point of Sales, verkkokauppa, tuotehallinta, täydentäminen ja myynti.

Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet järjestelmäarkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Hakuaika päättyy 30.11.2021 Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti ja kutsumme potentiaalisimpia kandidaatteja haastatteluihin, joten älä jätä hakemustasi viime tippaan! 

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antavat Åke Heino p. +358503637359 tai Janne Laurila +358407336681. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@digia.com
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1514808
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere, Turku