Dynamics 365 & Power Platform tekninen asiantuntija (Turku, Helsinki, Seinäjoki, muu)
Elisa Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Kasvamme vauhdilla ja lukuisat Dynamics 365 -projektit ovat jo käynnissä ja uusia on alkamassa. Haemme nyt Elisan IT-liiketoimintaan teknovelhoa Dynamics 365 & Power Platform asiantuntijaksi toteuttamaan asiakkaillemme näitä projekteja.

Meidän kolmenkymmenen hengen Dynamics 365 -tiimissämme työskentelet yhdessä muiden osaavien asiantuntijoiden kanssa. Meitä yhdistää ammattimainen asenne työn tekemiseen, intohimo teknologioihin ja asiakkaamme auttamiseen. Emme pelkää kehitystä emmekä muutosta, suorastaan pyrimme eturintamaan. Meille on tärkeää työntekijöiden osaamisen kehittäminen, huippulaatu ja hyvä fiilis. Meille elisalaisille työn tekeminen paikkariippumattomasti on itsestäänselvyys, mutta tiimimme jäseniä löydät usealta paikkakunnalta kuten Helsingistä, Turusta ja Seinäjoelta.

Toimit Dynamics 365 -projekteissa teknisenä asiantuntija. Yhdessä tiimin kanssa toteutat projekteissamme Dynamics 365 ja Power Platformin työkalujen avulla asiakkaillemme lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Työnkuvassasi korostuu erityisesti tekninen kyvykkyys, tiimityöskentely ja nopea ongelmanratkaisukyky. Panoksellasi autat lisäksi tiimin arkkitehtia löytämään yhteistyössä asiakkaan kanssa parhaat ratkaisut ja suunnitelmat mm. kokonaisarkkitehtuuriin, integraatioihin ja muihin teknisiin haasteisiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

 • Muutaman vuoden kokemusta Microsoft Dynamics 365 ja Power Platform ratkaisujen ja niihin liittyvien integraatioiden toteuttamisesta
 • Ymmärrystä D365 ja Power Platform arkkitehtuurista
 • Koodaustaitoja, varsinkin C# ja JavaScript
 • D365/Power Platform alustan ja siihen liittyvien tekniikoiden hyvää tuntemista
 • Ongelmanratkaisukykyä ja tiimityöskentelytaitoja
 • Hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi

Vaikka kaikki ei täysin olisi hallinnassa, mutta useampi kuitenkin täsmää, niin kannattaa rohkeasti hakea tehtävää! Arvostamme myös suuresti haluasi kehittyä ja haastaa itseäsi uusien haasteiden parissa. Haluamme aidosti olla tukemassa kasvupolkuasi entistä paremmaksi osaajaksi.

Miksi Elisa?

Meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa. Me elisalaiset arvostamme työnantajaamme hyvin korkealle ja henkilöstön osaamisen kehittymiseen ja hyvinvointiin panostetaan reilusti. Olemme myös tutkitusti useampana vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista!

Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet urasi kehitykselle. Eri puolella Elisaa on laajasti kehitettävää ja upeita työmahdollisuuksia aina henkilöasiakaspuolen tekniikasta hyvin syvälle tietoturvan maailmaan asti ja laajan kotimaan toimintamme lisäksi olemme kasvamassa kansainvälisille markkinoille erilaisilla ratkaisuilla tehdasautomaatioon ja verkkoautomaatioon liittyen.

Pääset työskentelemään ICT-kentässä inspiroivassa ympäristössä työkavereinasi mukavat kovan luokan osaajat. Työkavereiden lisäksi sinusta ja kehittymisestäsi välittää esihenkilösi. Myös isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Olet osana kehittämässä palveluita, joita monet Suomen suurimmista yrityksistä ja organisaatioista käyttävät.

Hyppää mukaamme toteuttamaan uusia sovellusinnovaatioita ja ratkaisuja Dynamics 365 ja Power Platformin avulla asiakkaillemme.

Eikö kuulostakin kiinnostavalta? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löytyessä! 

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä tai Elisasta, niin ota yhteyttä Kariin (Business Lead, kari.aho[at]elisa.fi) tai Janiin (Head of CX Customer Care, jani.2.ruotsalainen[at]elisa.fi). He kertovat sinulle mielellään lisää.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1508462
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Seinäjoki, Turku