Dynamics 365 & Power Platform konsultti (Helsinki, Turku, Seinäjoki, muut)
Elisa Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2021

Olemme kasvamassa vauhdilla ja lukuisat Dynamics 365 -projektit ovat jo käynnissä ja uusia on alkamassa. Haemme nyt Elisan IT-liiketoimintaan asiakaslähtöistä Dynamics 365 & Power Platform konsulttia turvaamaan osaamisellaan näiden projektien onnistumista jo ennen lähtöviivaa ja aina maalin taakse asti.

Meidän kolmenkymmenen hengen Dynamics 365 -tiimissämme työskentelet yhdessä muiden osaavien asiantuntijoiden kanssa. Meitä yhdistää ammattimainen asenne työn tekemiseen, intohimo teknologioihin ja asiakkaamme auttamiseen. Emme pelkää kehitystä emmekä muutosta, suorastaan pyrimme eturintamaan. Meille on tärkeää työntekijöiden osaamisen kehittäminen, huippulaatu ja hyvä fiilis. Meille elisalaisille työn tekeminen paikkariippumattomasti on itsestäänselvyys, mutta tiimimme jäseniä löydät usealta paikkakunnalta kuten Helsingistä, Turusta ja Seinäjoelta.

Toimit Dynamics 365 -projekteissa konsulttina ja tuet myyntiä vahvasti presales-toiminnassa. Vahvalla Power Platform -alustan ymmärryksellä pystyt kokemuksen kautta toimimaan asiakkaiden ja tiimisi kanssa toimitusprojekteissa aina määrittelystä ratkaisun suunnitteluun ja järjestelmän mukauttamiseen asti. Olet vahva sidosryhmätyöskentelijä ja helposti lähestyttävä sekä ratkaisukeskeinen. Seuraat teknologian kehitystä ja haluat jakaa osaamistasi kollegoillesi. Koet tärkeäksi sparrauksen sekä mentoroinnin ja olet tottunut esiintymään vakuuttavasti erilaisissa tilanteissa niin sähköisten kanavien kautta kuin kasvokkain.


Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

 • Tuntemusta Power Platform -alustan teknisistä kyvykkyyksistä sekä osaamista Microsoft Dynamics 365 liiketoimintasovelluksista
 • Ymmärrystä liiketoimintaprosesseista ja järjestelmäintegraatioista
 • Ongelmanratkaisukykyä ja tiimityöskentelytaitoja
 • Erittäin hyviä kommunikointitaitoja ja esiintymistaitoja suomeksi ja englanniksi


Miksi Elisa?

Meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa. Me elisalaiset arvostamme työnantajaamme hyvin korkealle ja henkilöstön osaamisen kehittymiseen ja hyvinvointiin panostetaan reilusti. Olemme myös tutkitusti useampana vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Tarjoamme todella monipuoliset mahdollisuudet sinun urasi kehitykselle. Eri puolella Elisaa on laajasti kehitettävää ja upeita työmahdollisuuksia aina henkilöasiakaspuolen tekniikasta hyvin syvälle tietoturvan maailmaan asti ja laajan kotimaan toimintamme lisäksi olemme kasvamassa kansainvälisille markkinoille erilaisilla ratkaisuilla tehdasautomaatioon ja verkkoautomaatioon liittyen. 

Pääset työskentelemään ICT-kentässä meillä inspiroivassa ympäristössä työkavereinasi mukavat kovan luokan osaajat. Työkavereiden lisäksi sinusta ja kehittymisestäsi välittää esihenkilösi. Tarjoamme erittäin hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä loistavia henkilöstöetuja! Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Olet osana kehittämässä palveluita, joita monet Suomen suurimmista yrityksistä ja organisaatioista käyttävät.

Hyppää siis mukaamme tuottamaan asiakkaillemme arvoa uusien D365&Power Platform sovellusinnovaatioiden ja ratkaisujen avulla.


Hae heti! 

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä tai Elisasta, niin ota yhteyttä Kariin (Business Manager, kari.aho[at]elisa.fi) tai Janiin (Head of Service, jani.2.ruotsalainen[at]elisa.fi). He kertovat sinulle mielellään lisää.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1438467
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 25.4.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Kari Aho (kari.aho (a) elisa.fi)
 • Sijainti: Helsinki, Muut, Seinäjoki, Turku