Dynamics 365 & Power Platform arkkitehti (Helsinki, Turku, Seinäjoki, muut)
Elisa Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2021

Olemme kasvamassa vauhdilla ja lukuisat Dynamics 365 -projektit ovat jo käynnissä ja uusia on alkamassa. Haemme nyt Elisan IT-liiketoimintaan osaavaa Dynamics 365 & Power Platform arkkitehtiä vastaamaan näihin projekteihin kokonaisarkkitehtuurista integraatioineen ja teknisine ratkaisuineen. 

Meidän kolmenkymmenen hengen Dynamics 365 -tiimissämme työskentelet yhdessä muiden osaavien asiantuntijoiden kanssa. Meitä yhdistää ammattimainen asenne työn tekemiseen, intohimo teknologioihin ja asiakkaamme auttamiseen. Emme pelkää kehitystä emmekä muutosta, suorastaan pyrimme eturintamaan. Meille on tärkeää työntekijöiden osaamisen kehittäminen, huippulaatu ja hyvä fiilis. Meille elisalaisille työn tekeminen paikkariippumattomasti on itsestäänselvyys, mutta tiimimme jäseniä löydät usealta paikkakunnalta kuten Helsingistä, Turusta ja Seinäjoelta.

Päätehtävänäsi on toimia Dynamics 365 –projekteissa ja jatkokehityshankkeissa arkkitehtinä vastaten kokonaisarkkitehtuurin suunnittelusta ja ohjata sen toteuttamista. Työnkuvassasi korostuu erityisesti kokonaisuuksien hahmottaminen ja ongelmanratkaisukyky. Sinun tulee ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa, heidän prosessejaan sekä yhdistää näiden ratkaisuun uusinta teknologiaa.

Etsit ja löydät yhdessä asiakkaan ja muun tiimimme yhteistyön avulla parhaat ratkaisut ja suunnitelma mm. kokonaisarkkitehtuuriin, integraatioihin ja muihin teknisiin haasteisiin.


Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

 • Kokemusta Microsoft Dynamics 365 ja Power Platform ratkaisujen määrittelystä ja suunnittelusta yhdessä asiakkaan kanssa
 • Kokemusta integraatioiden määrittelystä ja suunnittelusta asiakkaan kanssa
 • Teknistä osaamista toimia toimitustiimin ohjaajana myös itse osallistuen toimitusten tekemiseen
 • Erittäin hyvä D365/Power Platform alustan ja siihen liittyvien tekniikoiden tunteminen
 • Hyvä kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi

Lisäksi sinua hyödyttää tehtävässä koodaustaidot, mutta ne eivät ole tehtävässä menestymisen kannalta välttämättömät.

Mikäli emmit osaamisesi suhteen, niin kannattaa rohkeasti hakea tehtävää! Arvostamme myös suuresti haluasi kehittyä ja haastaa itseäsi uusien haasteiden parissa. Haluamme aidosti olla tukemassa kasvupolkuasi entistä paremmaksi osaajaksi.


Miksi Elisa?

Meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa. Me elisalaiset arvostamme työnantajaamme hyvin korkealle ja henkilöstön osaamisen kehittymiseen ja hyvinvointiin panostetaan reilusti. Olemme myös tutkitusti useampana vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Tarjoamme todella monipuoliset mahdollisuudet sinun urasi kehitykselle. Eri puolella Elisaa on laajasti kehitettävää ja upeita työmahdollisuuksia aina henkilöasiakaspuolen tekniikasta hyvin syvälle tietoturvan maailmaan asti ja laajan kotimaan toimintamme lisäksi olemme kasvamassa kansainvälisille markkinoille erilaisilla ratkaisuilla tehdasautomaatioon ja verkkoautomaatioon liittyen. 

Pääset työskentelemään ICT-kentässä meillä inspiroivassa ympäristössä työkavereinasi mukavat kovan luokan osaajat. Työkavereiden lisäksi sinusta ja kehittymisestäsi välittää esihenkilösi. Tarjoamme erittäin hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä loistavia henkilöstöetuja! Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Olet osana kehittämässä palveluita, joita monet Suomen suurimmista yrityksistä ja organisaatioista käyttävät.

Hyppää siis mukaamme suunnittelemaan ja toteuttamaan uusia sovellusinnovaatioita Dynamics 365 ja Power Platformin avulla.


Hae heti!

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä tai Elisasta, niin ota yhteyttä Kariin (Business Manager, kari.aho[at]elisa.fi) tai Janiin (Head of Service, jani.2.ruotsalainen[at]elisa.fi). He kertovat sinulle mielellään lisää.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1438466
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 25.4.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Kari Aho (kari.aho (a) elisa.fi)
 • Sijainti: Helsinki, Muut, Seinäjoki, Turku