(Poistunut julkaisusta)

Dynamics 365 -osaajia
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations ja Customer Engagement (CRM) tiimimme etsivät laaja-alaisesti osaajia Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun!

Haemme osaajia mm. seuraaviin rooleihin:

  • D365 fFO sovelluskonsultti (useita rooleja avoinna)
  • CRM sovelluskonsultti / projektipäällikkö (Sales, Service, Fields Service, PSA, Marketing)
  • Software Developer / Technical Consultant D365fFO ja CRM

Tarkempi tehtäväkenttä määrittyy valitun henkilön taustan ja kiinnostuksen mukaan. Kaikissa rooleissa olemassa oleva osaaminen Dynamics AX ja Dynamics 365 fFO / CRM järjestelmistä on suuri etu.

Sovelluskonsulttina sinulle on kertynyt käyttöönotto- tai toimitusprojektien kautta kokemusta ERP/CRM-järjestelmistä. Substanssiosaamisen lisäksi ymmärrät liiketoimintaprosesseja ja asiakkaiden käyttäytymisen murrosta digitalisoituvassa maailmassa sekä mitä tarpeita tai mahdollisuuksia tämä luo yrityksille ja tietojärjestelmille.

Teknisessä roolissa olet toteuttanut sovelluksia, käyttöliittymä- ja dataintegraatioita sekä tunnet kokemuksen kautta datamigraatioiden toteutustavat. Raportoinnin ja analytiikan toteutusten osaaminen on eduksi. Sinulla tulisi olla jo jonkin verran aiempaa ERP/CRM-järjestelmäkokemusta mutta ennen kaikkea arvostamme tunteen paloa muokattavia ja laajennettavia liiketoimintasovelluksia kohtaan. Seuraavien teknologioiden tunteminen on sinulle hyödyksi muttei pakollista:

  • .NET, C#, ASP.NET, HTML ja JavaScript
  • Web Services
  • REST/OData, SQL Server, Azure

Henkilönä olet aktiivinen, tiimihenkinen ja halukas kehittymään. Asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen on sinulle luontaista ja ensiarvoisen tärkeää. Tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Edellytämme jonkin verran matkustamista roolista riippuen.

Meillä saat työskennellä innovatiivisessa, hyvin kokeneessa työyhteisössä mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa. Järjestämme sinulle tarvittavan työrauhan ja sopivan työkuorman. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tuemme aktiivista osallistumista liiketoiminnan kehittämiseen ja strategisten päätösten tekemiseen. Arvostamme aidosti luovuutta sekä halua kasvaa ja kehittyä roolissasi.

Hakuaika päättyy 14.2.2019. Haastattelemme hakijoita jatkuvasti, joten jätä hakemuksesi tai ota yhteyttä mahdollisimman pian! Paikat täytetään sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä tai meillä työskentelystä saat:

Sovelluskonsultit: Enni Sadowski +358 44 5197 559 ja Mervi Rauvola +358 50 4141 177

CRM-asiantuntija: Susanna Saviahde +358 50 3247 414

Tekniset osaajat: Irinja Valtanen +358 45 1645 356 ja Teemu Forsberg +358 44 351 8180