Dynamics 365 -konsultti
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2021

Etsimme nyt digitaalisia ratkaisuja tarjoavalle asiakkaallemme Futuriotille asiantuntevaa konsulttia Microsoft Dynamics 365 Business Central -projekteihin!


Tehtävänkuva

Tässä tehtävässä olet vastuussa ERP-ratkaisun luomisesta asiakkaalle. Olet tärkeässä roolissa projektin alkuvaiheessa kartoittamassa asiakkaan tarvetta sekä määrittelemässä ratkaisuja ja liiketoiminnan avainprosesseja. Luot asiakkaille heidän liiketoimintaansa parhaiten tukevat ratkaisut ja Business Centralin toiminnallisuutta hyödyntävät toimintamallit. Tämä tarkoittaa ennen kaikkea asiakkaan tarpeen ymmärtämistä sekä samalla taitoa opettaa uusia toimintatapoja ja tarvittaessa kykyä haastaa asiakasta parhaan toiminnallisuuden aikaansaamiseksi.

Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä teknisten asiantuntijoiden, asiakkaan ja tiimin muiden jäsenten kanssa. Vastuullasi onkin keskustella ja ohjata kaikkia sidosryhmiä alusta loppuun varmistaen parhaan lopputuloksen. Futuriotin toimisto sijaitsee Tampereella mutta voit työskennellä mistä päin tahansa, kunhan sinulla on valmius satunnaisiin asiakaskäynteihin.

Mitä toivomme

 • Pystyt johtamaan työpajoja ja konsultoimaan käyttöönoton eri vaiheissa.
 • Microsoft Dynamics -tuoteperhe on sinulle kokonaisuutena tuttu, erityistä plussaa Business Central osaamisesta. Myös kokemus muista toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi. 
 • Osaat dokumentoida ja kommunikoida asiakkaan tarpeet tarkasti teknisille asiantuntijoille. 
 • Lähestymistapasi on joustava, kommunikoiva ja ratkaisuhakuinen sekä olet valmis haastamaan myös omat ennakkoluulosi ymmärtääksesi asiakkaan ongelmakohdat ja löytämään niihin ratkaisut. 
 • Henkilönä olet utelias ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka mukautuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja innostuu uuden oppimisesta.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

Futuriot tarjoaa sinulle ainutlaatuisen työntekijäkokemuksen, jossa jokaista arvostetaan yksilönä. Hyvinvointisi, menestyksesi ja ammatillinen kehityksesi ovat meille tärkeitä. Saat paljon vapautta ja vastuuta. Arvostamme ja odotamme ammattilaisen otetta – erinomaista suoriutumista ja korkeaa laatua – kaikessa, mitä teemme.

Lisätiedot

Tunnistitko itsesi tästä kuvauksesta? Mikäli kyllä, niin valjasta osaamisesi CV:n ja hakemuksen muotoon ja liitä itsesi mukaan hakuun. Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Annastiina Korpi (annastiina@poolia.fi, p. 020 7290 835).

Futuriot

Futuriot on vuonna 2016 perustettu digitaalisten liiketoimintaratkaisujen asiantuntijayritys. Ydinosaamistamme ovat data ja sen hyödyntäminen liiketoiminnassa. Olemme erikoistuneet Microsoftin teknologiaan ja pilvipalveluihin. Tavoitteemme on auttaa sinua saamaan kaikki hyöty irti liiketoimintasi datasta. Autamme sinua saamaan yrityksesi datan näkyväksi, jalostamaan siitä tietoa ja hyödyntämään sitä yrityksesi arjessa. Tehdään yrityksestäsi tiedon avulla kilpailukykyisempi!

www.futuriot.com

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1443198
 • Tehtäväalue: IT, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa