(Poistunut julkaisusta)

Dynaaminen myyntipäällikkö
Turun Messukeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019
Turun Messukeskus Oy
Turun Messukeskus on Varsinais-Suomen johtava messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys. Liiketoimintaamme kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.
Turun Messukeskus Oy järjestää vuosittain 10-15 omaa tapahtumaa ja tämän lisäksi keskuksessa järjestetään parisataa muuta tilaisuutta, kuten kokouksia ja juhlia. Yhtiön oman vakituisen henkilökunnan määrä on 22 ja yrityksen liikevaihto n. 4 miljoonaa euroa. Turun Messukeskuksen Oy: n pääosakas on Turun kauppakamari. Turun Messukeskus on yksi Suomen suurimmista messujärjestäjistä. Yritys on Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsen.
www.turunmessukeskus.fi
Toimenkuva
Etsimme nyt Messukeskuksen myyntitiimiin lisävahvistusta ja tarjolla olisi dynaamisen myyntipäällikön viitta. Viitanhaltija vastaa messu- ja messurakentamisen myynnistä BtoB asiakkaille Varsinais-Suomen alueella. Myytävänä on siis tunnettu brändi, jota voi ylpeänä edustaa! Myyntityö sisältää olemassa olevien asiakkaiden kontaktointia ja pääset myös itse loistamaan uusien asiakkaiden ”sieppauksessa”. Työtä tehdään niin puhelimitse kuin asiakastapaamisissa ja työtäsi tahdittaa luonnollisesti tulevien messujen aikataulut.
Odotamme sinulta
- Näyttöä BtoB myynnistä ja olet tottunut myyntitavoitteiden saavuttamisesta
- Sukkuloit sujuvasti niin pienyrittäjien kuin pörssiyhtiöiden päättäjien keskuudessa
- Osaat ratkaista asiakkaiden tarpeita myös aikataulupaineiden alla
- Suomen kielen lisäksi asioit sujuvasti myös englannin kielellä
Muut tiedot
TARJOAMME SINULLE
- Vakituisen työpaikan sekä mielenkiintoisen ja värikkään tehtävän tunnetun brändin parissa
- Asiantuntevan ja mukavan työtiimin
- Palkkauksen, joka tukee dynaamista tekijää
- Hyvän perehdytyksen tehtävään ja kollegoiden tuen

Myyntipäällikön viittaan pääset tarttumaan klikkaamalla oheista linkkiä viimeistään 20.01.2019 mennessä. Muista liittää profiiliisi/hakemukseesi myös CV. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, joten kannattaa lennättää CV meille jo tänään.
Lisätietoja tehtävästä antaa Aivi Elo 0403075014 tai Vesa Suominen 0403075011.
Kesto
yli 12 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.01.2019 mennessä.