(Poistunut julkaisusta)

DW Service Manager
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

DW Service Manager on tärkeä osa Säästöpankkiryhmän Data ja analytiikka -tiimiä. Tiimin ensisijaisena tavoitteena on viedä Säästöpankkiryhmän datan ja analytiikan hyödyntäminen uudelle tasolle sekä kokonaisvastuu Data ja analytiikka -alueen kehittämisestä liiketoiminnan tarpeiden ja prioriteettien pohjalta.

Tahdomme sinut kehittämään ja vastaamaan Säästöpankkiryhmän tietovaraston palvelutuotannosta ja pienkehityksestä. DW-pääkäyttäjän rooli on monipuolinen; vastaat käyttäjätuesta, ohjeistuksista, käyttöoikeuksista, tiedottamisesta ja kouluttamisesta, sekä olet läheisessä yhteistyössä liiketoimintamme ja kumppaneidemme kanssa.

Menestyminen tehtävässä edellyttää kokemusta tietovaraston palvelutuotannosta. Palvelulaadun seuranta ja varmistaminen, poikkeamiin puuttuminen, häiriötilanteiden johtaminen, palvelun jatkuvuuden varmistaminen, sekä kumppanien ohjaaminen ovat sinulle luontaista. Vuorovaikutustaitosi ovat mainiot ja sinulla on kyky kommunikoida ja tuottaa sisältöä suomeksi ja englanniksi. Olet positiivinen ja utelias joukkuepelaaja ja ymmärrät, että yhdessä ja yhteistyöllä pääsemme pidemmälle.

Menestymisesi tukena sinulla on ammattilaisista koostuva tiimi. Luontainen uteliaisuutesi kertoo meille, että sinulla on tahtoa kasvattaa osaamistasi, sillä tehtävä tulee haastamaan sinua monipuolisuudellaan. Työskentelyn sujuvuuden takaa joustavat työajat, etätyö ja meille räätälöidyt työskentelytilat, ainutlaatuinen henkilöstö sekä sinua kannustava tiimi. Vakituinen sähköinen työpöytäsi sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Työsuhteen edut ovat erinomaiset; hyvinvoinnistasi huolehditaan kattavasti ja taloudellisesta levollisuudesta huolehtii sinun henkilökohtainen säästöpankkiirisi. Parasta on kuitenkin osaamista, uteliaisuutta ja rohkeutta arvostava kulttuurimme.

Tule viemään kanssamme Säästöpankkiryhmän datan ja analytiikan hyödyntämistä uudelle tasolle!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 8.4.2019 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Jyri Mustonen numerosta +358 50 563 8919. Valittavasta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lue lisää Säästöpankkiryhmästä työnantajana: http://bit.ly/tyontekijakokemus