(Poistunut julkaisusta)

Duty Free Activation Manager, Ritmeester Cigars, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019
Oletko luontainen verkostoituja, joka tuntee Travel Retail -maailman ja nauttii työskentelystä laivoilla? Nyt sinulle on ainutlaatuinen tilaisuus, haemme asiakkaallemme Ritmeester Cigarsille Duty Free Activation Manageria. Kyseessä on monipuolinen ja kiehtova tehtävä maailman tunnetuimpien sikaribrändien, kuten Moods ja Al Capone parissa.

Keskeistä tehtävässäsi on ylläpitää ja kehittää hyviä asiakassuhteita Suomen, Ruotsin ja Viron välillä liikennöivillä risteilyaluksilla. Koulutat laivojen kauppojen ja ravintoloiden henkilöstöä, etsit uusia myyntimahdollisuuksia ja rakennat Ritmeesterin brändin näkyvyyttä. Tehtävä on itsenäinen muttei yksinäinen, parhaiden tulosten saavuttamisessa sinua tukevat Suomessa Ritmeesterin Country Manager ja Ruotsista käsin International Brand Manager.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. restonomi, tradenomi). Katsomme eduksi aiemman kokemuksen laivaympäristössä työskentelystä, mutta sitäkin tärkeämpää meille on aito kiinnostus FMCG -tuotteiden myyntityötä ja Travel Retail -ympäristöä kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen-, ruotsin- ja englanninkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän markkinoiden vahvimpien brändien parissa. Tuemme kehittymistäsi matkalla ammattilaiseksi sekä tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhde-edut.
Työsuhde solmitaan suoraan työntekijän ja Ritmeesterin välille heti sopivan henkilön löydyttyä. Työskentelet pääasiassa asiakkaan tiloissa, eli laivoilla. Työ edellyttää matkustamista. Ritmeesterin toimisto sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa.

Parhaan sopivuuden varmistamiseksi rekrytointiprosessiin kuuluu henkilöarviointi.


Edellytämme sinulta

Kokemuksen tuomaa näkemystä asiakassuhteiden kehittämiseen
Kokemusta työskentelystä risteilyaluksilla
Hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja
Itseohjautuvuutta, ratkaisukeskeistä ja liiketoimintalähtöistä ajattelua
Sujuvaa suomen-, ruotsin- ja englanninkielen hallintaa
Ajokorttia (B)


Tarjoamme sinulle

Kilpailukykyisen palkan ja edut
Monipuolisen työkuvan kiehtovassa Travel Retail -maailmassa


Arvostamme

Kokemusta työskentelystä FMCG- ja Travel Retail -brändien parissa


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.
Mutta ole nopea! Työntekijävalintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan sulkeutumista.

Emme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Anna Malytcheva
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
+358 45 7881 6559
anna.malytcheva@staffpoint.fi