(Poistunut julkaisusta)

DS Expert Advisor
DS Automobiles

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa jotain uutta? Olet huippumyyjä, motivoidut kaupasta ja haluat käyttää myös muuta osaamistasi. Tiedät, kuinka kohdata vaativa asiakas ja miten joka kohtaamisella jätetään asiakkaan mieleen positiivinen jälki.

ME ETSIMME SINUA.

Haemme DS EXPERT ADVISORIA. Voit olla urasi alussa tai jo paljon kokenut. Meille tärkeintä on persoonasi ja lisäksi olet jo ehtinyt kerryttää myynnillisiä saavutuksia.

Tarjoamme upean mahdollisuuden hienostuneiden tuotteiden ja ikonisen, uudelleen syntyneen tuotemerkin maailmassa. Edustat ja myyt premium-automerkkiä persoonallasi sekä pääset rakentamaan oman polkusi menestykseen. Lupaamme, että työtä riittää ja saat monia ainutlaatuisia kokemuksia sekä ennennäkemättömän mahdollisuuden. Työtäsi tukevat näyttävästi kasvava ja teknologisesti johtava mallisto sekä dynaaminen, uudelle avoin organisaatio. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Eeva Ritakoski, DS brändijohtaja, p. 040 595 4851. Hakemukset pyydämme toimittamaan osoitteeseen rekry@bassadone.fi viimeistään 20.12.2019.