Drupal-kehittäjä, IBM, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2021
Haemme IBM:lle Drupal-kehittäjää mielenkiintoiseen projektiin erilaisten monipuolisten pienkehitys- ja ylläpitotehtävien pariin. Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monien eri teknologioiden parissa. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa mahdollisimman pian, niin kerromme sinulle lisää tehtävästä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään IBM:n asiakkaan projektissa web-kehityksen parissa, jossa työskentelet pääasiassa Drupalin, PHP:n ja Drupalin teemojen parissa. Emme odota, että sinulla on valmiiksi työkokemusta Drupalin parista, kunhan perusteet ovat sinulle tuttuja ja sinulla olisi kiinnostusta oppia lisää! Tässä tehtävässä tulet työskentelemään alustan ylläpidon ja pienkehityksen parissa. Tulet olemaan tiiviissä yhteistyössä muiden kehittäjien kanssa, joilta saattaa tulla myös esimerkiksi muutospyyntöjä alustaan, joita pääset korjaamaan. Myös esimerkiksi sisällöntuottajilta voi tulla pyyntöjä, joita pääset yhteistyössä heidän kanssaan ratkomaan. Tehtävään kuuluu myös järjestelmän ylläpitoa, kuten esimerkiksi järjestelmän konfiguraatioita Azure-ympäristöön, tietoturvapäivityksiä tai erilaisten vikatilanteiden selvityksiä. Pääsetkin työskentelemään tehtävässä monien erilaisten työtehtävien ja sidosryhmien kanssa, samalla oma tiimisi apunasi ja tukenasi.

Tarjoamme


* Hyviä kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia - IBM:llä jokaiselle suunnitellaan henkilökohtainen urapolku talon sisällä oman kiinnostuksen mukaiseksi!
* Mahdollisuuden kehittää osaamistasi kokeneemmilta kollegoilta oppien - IBM:llä on ainutlaatuinen auttamisen kulttuuri
* Mahdollisuuden kehittää osaamistasi esimerkiksi erilaisten sertifikaattien suoritusmahdollisuuksien kautta


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Web-kehitykseen liittyvät työtehtävät
* Ylläpitoon liittyvät tehtävät, kuten järjestelmän konfiguraatiot, korjaukset, tietoturvapäivitykset ja vikatilanteiden selvitykset


Tiimissä käytettäviä teknologioita mm.: Drupal, PHP, Javascript, React, HTML, CSS, Azure DevOps, Docker ja Kubernetes
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Perusymmärrys Drupalista ja kiinnostusta oppia lisää
* Aikaisempaa kokemusta tai osaamista web-kehityksestä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen
* Itsenäinen ja oppimishaluinen
* Ratkaisukeskeinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12 kk, tavoitteena jatko tämän jälkeen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä IBM:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää IBM:stä täältä!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529954
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki