Drone- Pilotti
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2021

Kiinnostaako sinua logistiikka-ala ja sinulla on kokemusta dronen lennättämisestä esimerkiksi harrastusten kautta? Olemme etsimässä asiakkaallemme työntekijää drone- pilotin tehtäviin Espooseen. Työ on kokoaikatyötä ja työtehtävä alkaa huhtikuussa kahdeksan kuukauden määräaikaisella työsuhteella. Työtä tehdään 40h/vko, keskiviikosta sunnuntaihin. Työvuorot ajoittuvat klo 8.00-20.00 välille.

Tehtävässä olet vastuussa muun muassa dronen kunnon tarkastamisesta, järjestelmien sekä radioyhteyksien hallinnoinnista, paikallisten asetusten noudattamisesta, testilennoista ja maatukioperaattorien avustamisesta. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa ja voi edellyttää liikkumista työnantajan toimipaikan ulkopuolelle.

Etsimme sinua, jolla on itseohjautuva asenne ja aikaisempaa kokemusta droneista sekä ymmärrystä paikallisista droneja koskevista säännöksistä. Odotamme sinulta oma-aloittisuutta, priorisointikykyä, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Et pelkää ottaa vastuuta omasta työalueestasi ja nautit kun saat työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä. Tehtävässä edellytetään sujuvaa Suomen ja Englannin kielen suullista sekä kirjallista osaamista. Tehtävässä tarvitaan myös ajokortti ja valituille henkilölle tullaan suorittamaan huumausainetesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen roolin globaalisti kasvavassa yrityksessä. Jos rooli kuulostaa sinulle omalta, jätä meille hakemus www.adecco.fi -sivuilla 12.4.2021 mennessä. Liitä mukaan englanninkielinen CV ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Konsultti Mari Haapala numerosta 040 845 1012 arkisin klo 13-14.

Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1441032
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mari Haapala (mari.haapala (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki, Espoo