Drone-operaattoreita asiakkaallemme Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

 

Haemme kansainvälisen asiakkaamme toimeksiannosta kolmea Drone-operaattoria mielenkiintoiseen start-up-toimintaan. Vuoden kestävä määräaikaisuus alkaa mahdollisimman pian, minkä jälkeinen jatko voi olla mahdollinen.

 

Drone-operaattorina tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluvat drone-lennokkien huoltaminen, lentoalustaan ja testaukseen liittyvä organisointi, sekä muut avustavat tehtävät. Varmistat toiminnan sujuvuuden ja raportoit ohjeistuksen mukaisesti. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta drone-operoinnista, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen, mutta toivomme sinulta muuta tehtävään soveltuvaa työkokemusta tai opintotaustaa.

 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on itsenäinen työote ja olet nopea oppimaan uutta. Kommunikoit sujuvasti englanniksi, minkä lisäksi sinulta löytyy myös B-ajokortti.

 

Haethan tehtävää ja lähetäthän englanninkielisen CV:si mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Adeccon HR Consultant Oona Sundvik kertoo tehtävästä mielellään lisää: oona.sundvik@adecco.fi

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269028
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki