Dosimetristi
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Työnkuvasi

Haemme Loviisan voimalaitoksen säteilysuojeluryhmään dosimetristiä.

Tehtävässä keskitytään voimalaitoksen dosimetriaan ja henkilökohtaisten säteilyannosten määrittämiseen. Tämän lisäksi pääset perehtymään käyvien laitosten käytännön säteilysuojelutyöhön, joka pitää sisällään voimalaitoksella tehtäviä säteilymittauksia, säteilyn alaisten töiden suunnittelua ja valvontaa sekä ympäristön säteilyvalvontaa 

 

Tarjoamme sinulle

Käytännönläheisen ja monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi ydinvoimalaitostyöskentelyn ja säteilyn mittauksen sekä henkilökohtaisten annosten määrittämiseen liittyvissä tehtävissä. 

 

Odotamme sinulta

Dosimetrian perusteiden lisäksi yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä oman että muiden työryhmien välillä. Hyvän koulutuspohjan työlle antaa esimerkiksi sairaalafyysikon tai röntgenhoitajan tutkinto tai muu käytännön säteilytyön osaaminen. Koulutustehtävistä hankittu kokemus katsotaan eduksi.

Työ on pääsääntöisesti arkityötä, mutta voimalaitoksen vuosihuoltojen aikana työtä tehdään myös vuoroissa.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Miska Hirvelään +358 40 093 6745, miska.hirvela@fortum.com tai Timo Kontioon +358 10 455 3914, timo.kontio@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1321788
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Teollisuus/tuotanto, Tutkimus/kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loviisa
  • Lisätietoja antaa: Miska Hirvelään +358 40 093 6745, miska.hirvela@fortum.com tai Timo Kontioon +358 10 455 3914, timo.kontio@fortum.com.