(Poistunut julkaisusta)

Dokumenttienhallinnan asiantuntija
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Fingrid Oyj on suomalaisten kantaverkkoyhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Fingrid huolehtii siitä, että Suomi saa sähköä häiriöttä nyt ja tulevaisuudessa.
Fingridin viestintä- ja tiedonhallintayksikkö vastaa yhtiön viestinnästä, asiakirjahallinnosta sekä kirjaamotoiminnasta.

Haemme nyt Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

dokumenttienhallinnan asiantuntijaa

Dokumenttienhallinnan asiantuntijana: 

  • Toimit dokumenttienhallintajärjestelmän (M-Files) pääkäyttäjänä/järjestelmänvalvojana
  • Vastaat järjestelmäohjeistuksen ylläpidosta ja koulutuksesta
  • Olet mukana järjestelmän kehityshankkeissa
  • Tuet käyttäjiä erilaisissa ongelmatilanteissa
  • Osallistut asiakirja- ja tiedonhallinnan prosessien sekä toimintamallien ylläpitoon ja kehittämiseen. 

Lisäksi tehtävään kuuluu:

  • yhtiön sähköisten ja paperisten asiakirjojen arkistointi, hallinnointi ja ylläpito sekä kirjaamotoiminta sekä niiden kehittäminen 
  • sopimusarkiston hallinnointi yhdessä muiden tiimiläisten kanssa

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutus ja/tai vankkaa näyttöä alalta sekä hyvät tietotekniset taidot. Kokemuksen lisäksi arvostamme aitoa kykyä ja halua oppia uutta. 

Omaat hyvät vuorovaikutus- ja projektityötaidot. Persoonana olet oma-aloitteinen, joustava ja toimeen tarttuva tiimipelaaja, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Verkostoituminen sujuu sinulta luontevasti ja ymmärrät laajoja asiakokonaisuuksia. 

Arvostamme hyvää paineensietokykyä sekä ymmärrystä dokumenttienhallintajärjestelmien teknisistä ratkaisuista. Ymmärrät tiedon- ja dokumenttienhallinnan juridisen merkityksen yrityksen toiminnassa arkistoinnin ja tietosuojan näkökulmasta. Sinulla on aiempaa kokemusta dokumenttien- ja asianhallintajärjestelmistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän energia-alalla. Tiedonhallinnan tehtävään valittava saa ympärilleen mukavan tiimin viestintä- ja tiedonhallintayksikön osaavien asiantuntijoiden parissa ja hyvät mahdollisuudet edelleen kehittää omaa ammattitaitoaan. 

Yrityksenä Fingrid on tunnettu siitä, että panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittämiseen; meillä on kilpailukykyiset edut, joustavat työaikakäytännöt, monipuoliset kehittymismahdollisuudet ja pidämme työntekijöistämme hyvää huolta. Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 12.2.2020 mennessä osoitteeseen www.fingrid.fi/rekrytointi . Huomioithan, että voimme edetä rekrytointiprosessissa jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja tiedonhallintapäällikkö Marjaana Kivioja, puh. 030 395 5267. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.