(Poistunut julkaisusta)

Dokumentointisuunnittelija/dokumentoija
Suomen Erillisverkot -konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Dokumentointisuunnittelija/dokumentoija

Haemme henkilöä hoitamaan tiedonsiirtoverkon dokumentoinnin sekä kehittämään dokumentointijärjestelmiä ja dokumentoinnin toimintamalleja. Tehtävä sijoittuu tytäryritys Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Dokumentoijana vastaat tiedonsiirtoverkon ja siihen liittyvien järjestelmien sekä infrastruktuurin tuotantodokumentaatiosta. Tehtävän hoitaminen edellyttää tarkkuutta, pitkäjänteistä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää tietojärjestelmäosaamista (mm. Microsoft Office, Microsoft Visio, ArcGIS, AutoCAD). Aiempi kokemus sähköisestä dokumentoinnista, tiedonhallinnasta, tietoliikenneverkoista sekä verkko- tai paikkatietojärjestelmistä katsotaan eduksesi. Dokumentoijan tehtävässä edellytyksenä on teknisen piirtäjän, kartoittajan tai muu soveltuva koulutus tai usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä tele- tai infratoimialalla.

Dokumentointisuunnittelijana vastaat edellisten lisäksi dokumentoinnin ja tiedonhallinnan kehitys- ja asiantuntijatehtävistä sekä osallistut niihin liittyvien järjestelmien kehittämiseen. Työssäsi suunnittelet koulutuksia, valmistelet hankintoja sekä kehität organisaation tiedonhallintaa ja dokumentoinnin ohjeistusta. Koulutusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaavat tiedot ja taidot. Tehtävässä vaaditaan hyvää englannin kielen taitoa.

Menestyäksesi meillä työskentelytapasi ja työotteesi tulee olla oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla tulee olla vahvaa sitoutumista toiminnan kehittämiseen.  Osaat organisoida työsi hyvin, ratkaista ongelmia ja hallita kokonaisuuksia. Lisäksi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä teet aktiivisesti yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Molemmat tehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta Suomessa.

Hakija määrittelee kumpaa tehtävää ensisijaisesti hakee tai vaihtoehtoisesti tehtävä määräytyy valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työkalut sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Turussa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään tarvittaessa henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi – osoitteeseen otsikolla: ”Dokumentointisuunnittelija / dokumentoija”.

Täytä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi  ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 6.1.2019 mennessä.