(Poistunut julkaisusta)

Dokumentointikoordinaattori, Vaasa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2021
Etsimme asiakkaallemme Vaasaan pikaisesti alkavaan työhön

DOKUMENTOINTIKOORDINAATTORIA.

Dokumentointikoordinaattorina työskentelet projektitiimissä vastaten vaihtelevista dokumentaation tehtävistä. Huolehdit asiakkaiden vaatimusten ja ohjeistusten täyttymisestä sekä tarkistat, että pienetkin yksityiskohdat ovat oikein. Varmistat aikatauluissa pysymisen ja kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa niin suomeksi kuin englanniksi. Käytät luontevasti eri järjestelmiä etkä pelkää rutiineja. Työskentelet tarvittaessa myös muissa projektiin liittyvissä tehtävissä.

Tehtävässä menestymistäsi edesauttaa työkokemus vastaavista tehtävistä ja teknisen puolen osaaminen, mutta nämä eivät ole välttämättömiä. Tärkeintä on innostunut ja energinen asenteesi sekä kykysi tarkkaan ja pitkäjänteiseen työskentelyyn!

Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi, myös muiden kielien osaaminen katsotaan eduksi. Omaat hyvät organisointikyvyt ja ajanhallintataidot, myös paineensietokykyä tarvitaan tässä tehtävässä. Olet luonnostasi järjestelmällinen ja yksityiskohtien lisäksi hahmotat myös kokonaisuuden. Pidät tietokoneiden ja järjestelmien parissa työskentelystä.


Edellytämme sinulta

- arvostamme aiempaa vastaavaa työkokemusta
- ajantasaisia IT-taitoja
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa
- kommunikointitaitoja ja kykyä työskennellä eri sidosryhmien kanssa
- Itsenäistä työskentelyotetta ja tiimityöskentelytaitoja


Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden nopeaan työn aloittamiseen ja vähintään puolen vuoden määräaikaisen vuokratyösuhteen, jonka jälkeen mahdollisuus myös jatkoon
- laadukkaan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen
- monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera osoitteessa www.staffpoint.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!


Lisätietoja

Katriina Luokomaa
Rekrytointikonsultti
040-7540048
katriina.luokomaa@staffpoint.fi