(Poistunut julkaisusta)

Dokumentointikoordinaattori, kokoaikainen, Comatec Oy, Järvenpää
Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Dokumentointikoordinaattori, kokoaikainen, Comatec Oy, Järvenpää

Pidätkö projektien parissa työskentelystä? Tunnetaanko sinut työntekijänä, joka on järjestelmällinen ja pitää työn tuomista rutiineista? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri oikea henkilö dokumentointikoordinaattoriksi!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Comatec Oy:lle dokumentointikoordinaattoria Järvenpäähän. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta määräaikaiseen työsuhteeseen asiakkaalle.

Työtehtävänäsi on hallita dokumenttivirtaa isoissa projekteissa projektijohdon assistenttina. Tulet toimimaan suunnittelijoiden ja asiakasrajapinnan välissä, ja vastaat dokumenttien aikataulunmukaisesta kasaamisesta, valmistumisesta ja eteenpäin lähettämisestä.

Odotamme sinulta hyvää paineensietokykyä, koska työtehtävä edellyttää monenlaisissa aikatauluissa pysymistä. Olet järjestelmällinen ja tarkka, pidät rutiineista, ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on projektityöskentelyosaamista aiemmista työsuhteistasi tai opinnoistasi. Lisäksi odotamme sinulta kaupallista tai teknillistä koulutusta.

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Comatec Group työllistää yli 500 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla neljässä eri maassa. Yrityksellä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin.

Comatec Group tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Heidän ratkaisunsa perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Comatec Groupin tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani.

https://www.comatec.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Dokumenttivirran hallitseminen projekteissa
 • Dokumenttien aikatauluista huolehtiminen

Odotamme sinulta

 • Järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
 • Rutiiniensietokykyä
 • Excel-kokemusta
 • Itsevarmaa työskentelyotetta
 • Sosiaalisuutta
 • Hyvää suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta projektityöskentelytehtävistä
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kehitysmahdollisuuden mielenkiintoisessa alan huippuyrityksessä

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.05.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Eveliina Roininen (eveliina.roininen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.