(Poistunut julkaisusta)

Dokumentointikoordinaattori, Citec Oy, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019
Citec on kasvanut reilussa 30 vuodessa kahden insinöörin start-upista yli 1000 työntekijän globaaliksi monialaiseksi suunnittelu- ja asiantuntijaorganisaatioksi. Meidän vahvuutena on teollisuuslaitossuunnittelu, tuotesuunnittelu sekä tekninen dokumentointi energia-, prosessilaitos, öljy- ja kaasu- sekä erityyppisen valmistavan teollisuuden projekteissa. Pääkonttorimme on Suomessa Vaasassa ja toimistoja muualla Suomessa, Euroopassa, Intiassa ja Saudi-Arabiassa. Citecissä on kansainvälinen tapa toimia, Citecillä on tunne, että olemme mukavan pieni, ketterä ja joustava työyhteisö. Katso lisää meistä täällä Citecillä osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=fwlh5Kp9nkc

Citec - Expertise with passion. Join our global family!Haemme nyt Citec Oy:lle DOCUMENT COORDINATORIA määräaikaiseen työsuhteeseen Citec Oy:n asiakkaan tiloihin Espooseen.

Document Coordinatorina työskentelet kansainvälisessä projektitiimissä vastaten koko projektin dokumentaatiosta. Huolehdit asiakkaiden vaatimusten ja ohjeistusten täyttymisestä sekä tarkistat, että pienetkin yksityiskohdat ovat oikein. Varmistat aikatauluissa pysymisen ja kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa niin suomeksi kuin englanniksi. Käytät luontevasti eri järjestelmiä etkä pelkää rutiineja. Työskentelet tarvittaessa myös muissa projektiin liittyvissä tehtävissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä insinööritutkintoa sekä aiempaa työkokemusta dokumentoinnin hallinnasta. Sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Omaat hyvät organisointikyvyt ja ajanhallintataidot, myös paineensietokykyä tarvitaan tässä tehtävässä. Olet luonnostasi järjestelmällinen ja yksityiskohtien lisäksi hahmotat myös kokonaisuuden. Pidät tietokoneiden ja järjestelmien parissa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle modernit puitteet, säännölliset ja joustavat toimistotyöajat sekä globaalin työympäristön. Vähintään kuuden kuukauden määräaikainen työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille, hyvälle tekijälle jatkoa tarjolla. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, jätäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen sekä englanninkielisen CV:n kera mahdollisimman pian.


Edellytämme sinulta

- Insinööritutkintoa tekniseltä alalta
- Aiempaa vastaavaa työkokemusta
- Ajantasaisia IT-taitoja
- Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa
- Loistavia kommunikointitaitoja ja kykyä työskennellä eri sidosryhmien kanssa
- Sekä itsenäistä työskentelyotetta että tiimityöskentelytaitoja
- Paineensietokykyä ja aikatauluissa pysymistä
- Kokonaisuuksien hahmottamista ja silmää yksityiskohdille


Tarjoamme sinulle

- Vähintään puolen vuoden määräaikaisen vuokratyösuhteen luotettavalla työnantajalla
- Mahdollisuuden jatkoon määräaikaisuuden jälkeen
- Laadukkaan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen
- Kansainvälisen ja modernin työympäristön
- Säännölliset ja joustavat toimistotyöajat
- Monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
- Mahdollisuuden kehittää projektinhallintataitojasi
- Itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan
- StaffSPECIAL-henkilöstöetuja useisiin eri yrityksiin ympäri Suomen
- myStaff-sovelluksen työsuhteesi hoitoon


Arvostamme

- Myyntihenkisyyttä ja asiakaspalvelutaitoja
- “Can do" -asennetta


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveen ja englanninkielisen CV:n kera osoitteessa www.staffpoint.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Valitettavasti emme voi vastaanottaa työhakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Mascha Fellermayer
Rekrytointikonsultti
Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C
60320 SEINÄJOKI
Vaasanpuistikko 13
65100 VAASA
p. 020 720 6625
Vaihde 0300 472 000
mascha.fellermayer@staffpoint.fi
https://www.staffpoint.fi