Dokumentointi-insinööri
Etteplan

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Etsimme asiakkaallemme Etteplanille dokumentointi-insinöörejä vakituisiin työsuhteisiin ympäri Suomea (Turkuun, Vaasaan, Iisalmeen, Kuopioon, Ouluun, Poriin ja Seinäjoelle). Dokumentointi-insinöörinä tuotat palveluita maailman johtaville kone- ja laitevalmistajille yhdessä rautaisen asiantuntijatiimin kanssa.

Tehtävässä toimit dokumentointiasiantuntijana perehtyen asiakkaan tuotteen toimintaan ja teknisiin ratkaisuihin. Tuotat laitteiden ja järjestelmien elinkaarta tukevaa sisältöä eri kohderyhmille; esimerkiksi ohjeita käyttäjille ja varaosadokumentaatiota huolto-organisaatiolle.

Työskentelet osana dokumentointitiimiä tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja Etteplanin oman dokumentointiorganisaation kanssa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sopiva tekninen koulutus (esim. insinööri / DI), monipuoliset kommunikointi- ja ryhmätyötaidot sekä hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito.
Arvostamme lisäksi CAD-osaamista sekä käytännön kokemusta kone/ajoneuvotekniikasta ja konepajateollisuuden tuotteista.

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa. Etteplan tarjoaa urakehitysmahdollisuuksia mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, kilpailukykyiset edut ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen. Asiakkaallamme on rento yrityskulttuuri, jossa tehdään töitä yhdessä kunnianhimoisesti ammattimaisella asenteella. Pääset olemaan mukana luomassa teknisen dokumentoinnin ratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa.

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2021, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422791
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Vilma Hyvönen (vilma.hyvonen (a) adecco.fi)
  • Puhelin: 0406216202
  • Sijainti: Turku, Iisalmi, Kuopio, Oulu, Pori, Vaasa