(Poistunut julkaisusta)

Dokumentointi-insinööri
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Haemme asiakasyritykseemme Espooseen dokumentointi-insinööriä/-koordinaattoria määräaikaiseen (6 kk) tehtävään, joka voi jatkua, kun näytät kykysi.

Pääset työskentelemään kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa, joka tuottaa suunnittelu- ja informaationhallintapalveluita muun muassa asiakkaille energiateollisuudessa.

Dokumentointi-insinöörinä/ -koordinaattorina toimit tiimissä vastaten projektien standardin mukaisesta dokumentoinnista. Huolehdit kaikkien projektiin liittyvien asiakirjojen toimittamisesta sekä varmistat, että toimitusaikataulut täsmäävät ja dokumentaatio on laadukasta.

Tehtävä edellyttää teknistä koulutusta ja hyviä IT-taitoja. Toisaalta myös kokemus teknisen kirjoittajan tehtävästä voi antaa hyvät valmiudet tässä tehtävässä onnistumiselle. Luonnollisesti tunnet myös dokumenttien hallintajärjestelmiä.

Koska työympäristösi ja tiimisi on kansainvälinen, on sujuva englannin kielen taito tarpeellinen, suomen kielen taito sekä muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme myös positiivista, asiakaspalveluhenkistä asennetta, koska olet yhteydessä tärkeisiin sidosryhmiin.

Tarjoamme:

• Vastuullisen työn, jota saat toteuttaa itsenäisesti osana tiimiä

• Luotettavan työantajan sekä kiinnostavan asiakasyrityksen

• Globaalin työympäristön Suomessa

Asiakasyrityksessä on kymmenien vuosien kokemus laadukkaasta dokumentoinnista, joten voit varmasti hioa omaa osaamistasi kollegoiden tuella ja kartuttaa myös kansainvälistä osaamista. Tulet työskentelemään asiakasyrityksen tiloissa Espoossa joustavasti toimistoaikoina.

Baronalla on vuosien kokemus teollisuuden toimialoista ja kauttamme insinöörit löytävät kiinnostavia uramahdollisuuksia Suomessa ja kansainvälisesti – eli matkasi ei todellakaan tarvitse päättyä tähän määräaikaiseen jaksoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineering'ilta Kristiina Vormala (040 837 4019).