(Poistunut julkaisusta)

Dokumentointi-insinööri
Sulzer

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Haemme nyt

Dokumentointi-insinööriä Helsinkiin

Tässä tehtävässä pääset tekemään ja kehittämään HST-turbokompressorin ja muiden ilmastustuotteiden teknistä dokumentaatiota. Olet tärkeässä roolissa ja yhtenä osana tuotekehitystiimiämme.

Työtehtäviisi kuuluu teknisten dokumenttien luominen ja ylläpito (mm. käyttöohjeet, tuotemanuaalit, sertifikaatit, mittausraportit, myynnin tekniset dokumentit) sekä näiden julkaisu ja versiohallinta. Hoidat ja koordinoit dokumenttien ja käyttöliittymien kielikäännökset sekä kehität osaltasi terminologiaa. Tehtäväkenttääsi kuuluu myös intranet-sivujen kehitys ja ylläpito sekä dokumentaatioprosessien ja -järjestelmien kehitys.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy hyvät kirjallisen viestinnän taidot sekä englanniksi että suomeksi, muu kielitaito on aina plussaa. Toivomme sinulta korkeakoulututkintoa ja monipuolisia IT-taitoja. Työtehtäviäsi hoitaessasi olet tarkka ja teet ne yksityiskohtaisesti ja huolellisesti. Eduksesi katsotaan kokemus sisällönhallintajärjestelmistä sekä kompressoreista ja ilmastusjärjestelmistä.

Me Sulzerilla haluamme, että sinä viihdyt työssäsi! Henkilöstömme on tärkein voimavaramme ja huolehdimme heistä tarjoamalla turvallisen toimintaympäristön. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja ammattitaidon ylläpitämiseksi tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja mahdollisuuksia oman työn kehittämiseen. Sulzerilla saat käyttöösi kansainvälisen yrityksen edut, kattavat työterveyshuollon palvelut ja joustavat työajat sekä huumorintajuisen työporukan!


Lisätietoja paikasta: Arttu Reunanen, p. +358 400 156 325, tavoitettavissa 13.11. klo 14–16 sekä 16.11. klo 15:30–17:00
Hakemukset: 18.11.2018 mennessä saatekirjeen ja CV:n kanssa osoitteessa www.sulzer.com/en/about-us/careers (See our open positions –> Country: Finland)