(Poistunut julkaisusta)

Dokumentointi-insinööri
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme Meyerin Turun telakalle Dokumentointi-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Dokumentointi-insinööri toimii osana Standards & Design Solutions -tiimiä, joka etsii älykkäämpiä tapoja rakentaa laivoja modulaarisen arkkitehtuurin ja standardoitujen ratkaisujen käytön avulla.

Tehtävässäsi osana tiimiä vastaat teknisten vastuuhenkilöiden tekemien materiaaliratkaisujen dokumentoinnista ohjeiden mukaisesti sekä päivität ja ylläpidät jo olemassa olevia dokumentteja yhteistyössä standardointivastuullisten kanssa. Työssäsi teet yhteistyötä kaikkien telakan standardointityötä tekevien osastojen ja henkilöiden kanssa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää laivojen materiaaliratkaisujen ymmärtämistä, jotta pystyt laatimaan selkeitä ja sujuvia dokumentteja. Dokumentointi-insinöörin työn arvioinnissa dokumenttien laatu ja läpimenoaika ovat tärkeimmät kriteerit.

Edellytykset

Vaadimme:

- Teknisen alan koulutusta
- Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
- Yhteistyökykyä ja hyviä kommunikointi- ja tiimityötaitoja
- Sitoutuneisuutta ja kykyä työskennellä paineen alla
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista taitoa
- Huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä, kykyä mukautua

Eduksi:

- Kokemus teknisestä dokumentoinnista
- Halu oppia tai syventää osaamista laivanrakennusympäristön standardimateriaali- sekä tuoterakenneratkaisuissa
- Aikaansaava ja yhteistyökykyinen ote asioiden hoitamisessa

Tarjoamme

Mielenkiintoisia haasteita korkean teknologian vientiteollisuusyrityksessä. Kansainvälisen työympäristön. Mahdollisuuden oppia uusia asioita. Tilaisuuden vaikuttaa työnkuvaasi ja urakehitykseesi.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Mika Mäkinen, puhelin 040 587 7144.