(Poistunut julkaisusta)

Dokumentointi-insinööri Olkiluotooon
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019
Etsimme asiakkaallemme dokumentointi-insinöörejä Olkiluotoon. Avoinna on 1 mekaanisen puolen ja 1 sähkö-/automaatiopuolen tehtävä.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa datan ja dokumenttien tarkastusta ja siirtoa laitostietokantaan. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tarvittaessa myös aineiston täydentämistä teknisestä dokumentaatiosta sekä puutteiden raportointia teknisille vastuuhenkilöille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä koulutustaustaa (esim. teknikko tai insinööri kone-/metalli-/ prosessitekniikan tai sähkö/automaatiotekniikan alalta), hyviä IT-taitoja sekä osaamista eri tietokantaohjelmista. Suunnittelukokemus ja osaaminen voimalaitostekniikasta katsotaan eduksi hakijalle, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävä edellyttää lisäksi sujuvan suomen ja englannin kielen osaamista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään huhtikuussa 2019 ja kestää vuoden 2019 loppuun.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi alla olevasta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Liitä hakulomakkeeseen ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemus. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujander, puh 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.