(Poistunut julkaisusta)

Dokumentointi-insinööri, kokoaikainen, Rejlers Finland Oy, Eurajoki
Rejlers Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä? Omaatko hyvät it-taidot sekä osaat tuottaa selkolukuista dokumentaatiota? Jos vastasit kyllä, meillä voisi olla sinulle paikka tarjolla!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Rejlers Finland Oy:lle dokumentointi-insinööriä Eurajoelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen tahtotilana olisi siirtyä asiakkaan riveihin. Tulet työskentelemään Teollisuuden Voiman projektissa Olkiluodon ydinvoimalassa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä esimerkiksi Porista ja Raumasta.

Dokumentointi-insinöörinä pääset mielenkiintoisten tehtävien ja työskentely-ympäristön pariin. Tehtäviisi kuuluu datan ja dokumentoinnin tarkistaminen sekä niiden siirtäminen laitoksen tietokantaan. Täydennät myös tarvittaessa puuttuvan aineiston teknisestä dokumentaatiosta sekä raportoit puutteet tekniselle vastuuhenkilölle ja koordinaattorille.

Tehtävä sopii mainiosti henkilölle, joka haluaa saada jalkansa ison ja kansainvälisen yrityksen oven väliin. Tehtävässä pärjäät, kun omaat hyvät it-taidot sekä sopivan koulutustaustan. Tehtävä sopii erittäin hyvin henkilölle, joka on valmistunut korkeakoulusta ja haluaa liittyä kasvavaan yritykseen, jossa on tarjolla mielenkiintoisia urapolkuja.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijää työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihto vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Rejlers on osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä. Lisätietoja: www.rejlers.fi

Pääasialliset tehtävät

 • Datan ja dokumenttien tarkistaminen ja siirtäminen laitoksen tietokantaan
 • Teknisen dokumentoinnin aineiston täydentäminen ja tiedonsiirto
 • Puutteiden raportointi tekniselle vastuuhenkilölle ja koordinaattorille

Odotamme sinulta

 • Soveltuva teknillinen tutkinto esim. konetekniikka
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään kirjallista englannin kielen taitoa
 • Hyviä it-taitoja (esim. Autocad)
 • Pitkäjänteisyyttä

Tarjoamme sinulle

 • Mielenkiintoisen työtehtävän
 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainväliseen organisaatioon
 • Hyvän perehdytyksen
 • Yrityksen, jossa kehittymistä tuetaan
 • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 30.06.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen santeri.virtanen@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.